r
Nosalty Logó

Nagyon cuccos sajtos omlett

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Picipiros
Nagyon cuccos sajtos omlett
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Omlett

Töltés

2197
Kalória
139.7g
Fehérje
13.7g
Szénhidrátok
173.7g
Zsír
400.6g
Víz
1.1kg
Koleszterin
696.2mg
Rost
5.6g
Cukor
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Omlett

Töltés

Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Omlett

Töltés

Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Omlett

Töltés

Összesen 255 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.7 g

Zsír

  • Összesen
    173.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1065 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8491 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    2807 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1955 mg
  • Nátrium
    3467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    400.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1578 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1566 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.7 g

Zsír

  • Összesen
    173.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1065 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8491 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    2807 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1955 mg
  • Nátrium
    3467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    400.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1578 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1566 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    20.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    987.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    326 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    403 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    46.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 255 kcal

Elkészítés

Omlett

  1. A tojásokat villával felverjük, ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a reszelt trappista sajtot, és jól elkeverjük.
  2. A margarint serpenyőben felhevítjük, majd ráöntjük a tojásos keveréket, és mindkét oldalát alacsony lángon aranybarnára sütjük, ügyelve arra, hogy forgatás közben az oldalai ne ragadjanak össze.
  3. Lapostányérra terítjük, majd képzeletbeli vonalat húzunk az omletten, és csak az egyik felét rakjuk meg.

Töltés

  1. Az egyik felét megkenjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, majd sorban ráterítjük a felszeletelt camembert sajtot.
  2. A csirkemell sonkákat cső alakúra felcsavarjuk, félbevágjuk, és a camembert sajt tetején egymás mellé helyezzük őket.
  3. A fél lilahagymát felkarikázunk, a karikákat szétszedjük, és szétterítjük a sonkán, majd a krémfehérsajtot és a juhtúrót a tetejükre morzsoljuk. Végül a töltésre hajtjuk az omlett másik felét, és őrölt szárított petrezselyemmel szórjuk meg.
  4. Köretnek friss salátával tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 5 perc
Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!