r
Nosalty Logó

Nagyon cuccos sajtos omlett

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Picipiros
Nagyon cuccos sajtos omlett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Omlett

Töltés

Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Omlett

Töltés

Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír

Omlett

Töltés

Összesen 255 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.7 g

Zsír

  • Összesen
    173.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1065 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8491 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    2807 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1955 mg
  • Nátrium
    3467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    400.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1578 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1566 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    139.7 g

Zsír

  • Összesen
    173.7 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    48 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1065 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8491 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    2807 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    129 mg
  • Foszfor
    1955 mg
  • Nátrium
    3467 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    400.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1578 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    209 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    509 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1566 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    169 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    734 micro
Összesen 2197 kcal
  • 19% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    20.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    987.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    326 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    403 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    184 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    182 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 255 kcal

Hozzávalók

Omlett

Töltés

Elkészítés

Omlett

  1. A tojásokat villával felverjük, ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a reszelt trappista sajtot, és jól elkeverjük.
  2. A margarint serpenyőben felhevítjük, majd ráöntjük a tojásos keveréket, és mindkét oldalát alacsony lángon aranybarnára sütjük, ügyelve arra, hogy forgatás közben az oldalai ne ragadjanak össze.
  3. Lapostányérra terítjük, majd képzeletbeli vonalat húzunk az omletten, és csak az egyik felét rakjuk meg.

Töltés

  1. Az egyik felét megkenjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, majd sorban ráterítjük a felszeletelt camembert sajtot.
  2. A csirkemell sonkákat cső alakúra felcsavarjuk, félbevágjuk, és a camembert sajt tetején egymás mellé helyezzük őket.
  3. A fél lilahagymát felkarikázunk, a karikákat szétszedjük, és szétterítjük a sonkán, majd a krémfehérsajtot és a juhtúrót a tetejükre morzsoljuk. Végül a töltésre hajtjuk az omlett másik felét, és őrölt szárított petrezselyemmel szórjuk meg.
  4. Köretnek friss salátával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 401
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon cuccos sajtos omlett
Picipiros 76 recept

Hozzávalók

Omlett

Töltés

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...