Meleg zöldbabsaláta baconnel és parmezánforgáccsal
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Bonduelle
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 19% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 36% Zsír
Összesen
251
kcal
- 19% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 36% Zsír
Összesen
1006
kcal
- 19% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 36% Zsír
-
49.2g zöldbab-vajbab keverék15 kcal
-
37.2g bacon146 kcal
-
10.9g parmezán sajt43 kcal
-
1.8g olívaolaj15 kcal
-
0.4g dijoni mustár0 kcal
-
0.4g citromlé0 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
219
kcal
- 19% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 36% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.9 g
Zsír
-
Összesen 20.9 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 37 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1170 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 151 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 158 mg
-
Nátrium 837 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 24.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 31 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 22 mg
-
Retinol - A vitamin: 30 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 9 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
251
kcal
- 19% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 36% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 43.4 g
Zsír
-
Összesen 83.7 g
-
Telített zsírsav 30 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 37 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 11 g
-
Koleszterin 146 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4680 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 46 mg
-
Kálcium 604 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 632 mg
-
Nátrium 3349 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 98 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 122 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 37 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 90 mg
-
Retinol - A vitamin: 119 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 34 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
1006
kcal
- 19% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 36% Zsír
- 41% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.5 g
Zsír
-
Összesen 18.3 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1024.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 10 mg
-
Kálcium 132 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 10 mg
-
Foszfor 138 mg
-
Nátrium 733 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.4 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 21.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 27 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
219
kcal
Hozzávalók
-
225 g zöldbab-vajbab keverék
-
10 szelet bacon
-
5 dkg parmezán sajt
-
1 ek olívaolaj
-
1 kk dijoni mustár
-
1 kk citromlé
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A bacont kockázzuk fel, és serpenyőben pár perc alatt pirítsuk meg, majd szűrőkanállal szedjük egy tányérba.
- A kiolvadt zsíron (ha soknak találjuk vegyünk el belőle, csak egy kevésre lesz szükségünk!) melegítsük meg a leszűrt babot. Közben kis tálkában kisebb habverővel vagy rugós keverővel készítsük el az öntetet: olívaolaj, citromlé, só, bors és mustár.
- Egy nagy salátástálba szedjük a babot, készítsünk rá parmezán fogácsokat, szórjuk meg pirított baconnel, és locsoljuk öntettel.
- Sütés ideje: 5 perc
- Receptkönyvben: 25
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1738
- Feltöltés dátuma: 2014. november 15.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Bonduelle
39 recept
Hűvösebbe napokra tökéletes választás - meleg, laktató, ugyanakkor könnyű saláta a Bonduelle-től.