r
Nosalty Logó

Maradékból pizzás csiga

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Maradékból pizzás csiga
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 601 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1802 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 285 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1509.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    134 mg
  • Nátrium
    1168 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    56 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    179 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    6031 micro
  • Lut-zea
    168 micro
Összesen 601 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.6 g

Zsír

  • Összesen
    115.5 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    275 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4529.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    528 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    48 mg
  • Foszfor
    403 mg
  • Nátrium
    3505 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.7 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    317 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    169 mg
  • Retinol - A vitamin:
    273 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    537 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    18093 micro
  • Lut-zea
    504 micro
Összesen 1802 kcal
  • 11% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    717.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    555 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    30.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    43 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2867 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 285 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ha fagyasztott a leveles tészta, akkor hagyjuk kiengedni. Előmelegítjük a sütőt.
  2. A virslit, szalámit felaprózzuk. Ketchupot és a sajtot jól ki keverjük, megszórjuk a majoránnával és a feldarabolt virslivel, szalámival.
  3. A leveles tésztát 2-be vágjuk, és kinyújtjuk vékonyan, majd megkenjük a ketchupos krémmel, feltekerjük, majd 2 cm-es darabokra vágjuk. Sütőlapra helyezzük őket némi távolságot hagyva köztük, hiszen dagadni fognak, megkenjük a tojással, és berakjuk a sütőbe.
  4. Így kb 20-25 kisebb csigát lehet kapni.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 4986
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Akadt a hűtőben egy kis maradék a reggelikből pl: nyomós sajt, virsli, párizsi, szalámi, és ezekkel akartam gyorsan csinálni valamit.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...