Maradékból pizzás csiga
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 11% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
601
kcal
- 11% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 23% Zsír
Összesen
1802
kcal
- 11% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 18.2 g
Zsír
-
Összesen 38.5 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1509.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 176 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 16 mg
-
Foszfor 134 mg
-
Nátrium 1168 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 46.2 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 64.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 106 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 91 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 179 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 6031 micro
-
Lut-zea 168 micro
Összesen
601
kcal
- 11% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 54.6 g
Zsír
-
Összesen 115.5 g
-
Telített zsírsav 53 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 275 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4529.7 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 528 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 48 mg
-
Foszfor 403 mg
-
Nátrium 3505 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 138.7 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 192.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 317 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 8 mg
-
D vitamin: 50 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 49 micro
-
Kolin: 169 mg
-
Retinol - A vitamin: 273 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 537 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 18093 micro
-
Lut-zea 504 micro
Összesen
1802
kcal
- 11% Fehérje
- 28% Szénhidrát
- 23% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Likopin
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.6 g
Zsír
-
Összesen 18.3 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 44 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 717.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 6 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 64 mg
-
Nátrium 555 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 30.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 50 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 27 mg
-
Retinol - A vitamin: 43 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 85 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 2867 micro
-
Lut-zea 80 micro
Összesen
285
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Ha fagyasztott a leveles tészta, akkor hagyjuk kiengedni. Előmelegítjük a sütőt.
- A virslit, szalámit felaprózzuk. Ketchupot és a sajtot jól ki keverjük, megszórjuk a majoránnával és a feldarabolt virslivel, szalámival.
- A leveles tésztát 2-be vágjuk, és kinyújtjuk vékonyan, majd megkenjük a ketchupos krémmel, feltekerjük, majd 2 cm-es darabokra vágjuk. Sütőlapra helyezzük őket némi távolságot hagyva köztük, hiszen dagadni fognak, megkenjük a tojással, és berakjuk a sütőbe.
- Így kb 20-25 kisebb csigát lehet kapni.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 33
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 4972
- Feltöltés dátuma: 2014. január 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
Akadt a hűtőben egy kis maradék a reggelikből pl: nyomós sajt, virsli, párizsi, szalámi, és ezekkel akartam gyorsan csinálni valamit.