Majonézes hagymás lazac
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Marcsus
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
405
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
800g lazac1016 kcal
-
48g citromlé11 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
270g vöröshagyma98 kcal
-
66g majonéz353 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
1619
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
66.7g lazac85 kcal
-
4g citromlé1 kcal
-
1.3g napraforgó olaj12 kcal
-
22.5g vöröshagyma8 kcal
-
5.5g majonéz29 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
135
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 41.9 g
Zsír
-
Összesen 22.8 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 5 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 92 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 947.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 63 mg
-
Kálcium 29 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 61 mg
-
Foszfor 541 mg
-
Nátrium 252 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.4 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 216.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 70 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 8 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 870 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 16 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 22 micro
-
Kolin: 194 mg
-
Retinol - A vitamin: 70 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
405
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 167.5 g
Zsír
-
Összesen 91.2 g
-
Telített zsírsav 13 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 368 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3788.9 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 252 mg
-
Kálcium 115 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 243 mg
-
Foszfor 2163 mg
-
Nátrium 1006 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.6 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 867.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 280 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 33 micro
-
E vitamin: 10 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 3480 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 64 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 88 micro
-
Kolin: 774 mg
-
Retinol - A vitamin: 280 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 17 micro
Összesen
1619
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14 g
Zsír
-
Összesen 7.6 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 315.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 10 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 180 mg
-
Nátrium 84 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 72.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 23 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 290 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 7 micro
-
Kolin: 65 mg
-
Retinol - A vitamin: 23 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
135
kcal
Hozzávalók
-
1.2 citromból nyert citromlé
-
2 ek napraforgó olaj
-
6 ek majonéz
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- A hal szeleteket bekenjük a citrom levével, megsózzuk, megborsozzuk.
- A karikára vágott hagymát az olajon megsütjük, kb. 10 perc.
- A halszeleteket beletesszük egy kissé megolajozott formába vagy tepsibe. Mindegyik halfilét megkenjük majonézzel, elosszuk a tetejükön a hagymát. 190 fokon 15 percig alufólia alatt sütjük, levesszük a fóliát, és 15 perc alatt megpirítjuk. Salátával tálaljuk.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 25 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 119
- Tegnapi nézettség: 10
- 7 napos nézettség: 27
- Össznézettség: 7814
- Feltöltés dátuma: 2014. március 17.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Marcsus
69 recept
Mindig tartok a mélyhűtőben valamilyen halat, ha hirtelen jön valami vendég, vagy egyszerűen nincs kedvem nagy főzésbe kezdeni, a hal a leggyorsabb és a legegyszerűbb. Különösen ez. :)