adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
- 0% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 91% Zsír
Összesen
1500
kcal
- 0% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 91% Zsír
Összesen
18000
kcal
- 0% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 91% Zsír
- 9% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
B6 vitamin:
-
B12 Vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0 g
Zsír
-
Összesen 166.3 g
-
Telített zsírsav 46 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 95 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 167 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 357.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 1 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 356 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 17 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
1500
kcal
- 0% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 91% Zsír
- 9% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
B6 vitamin:
-
B12 Vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0 g
Zsír
-
Összesen 1996 g
-
Telített zsírsav 554 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1134 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 220 g
-
Koleszterin 2000 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4286.2 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 9 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 2 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 4271 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 203.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 54 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
18000
kcal
- 0% Fehérje
- 0% Szénhidrát
- 91% Zsír
- 9% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
E vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
B6 vitamin:
-
B12 Vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0 g
Zsír
-
Összesen 90.3 g
-
Telített zsírsav 25 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 51 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 10 g
-
Koleszterin 90 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 193.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 0 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 0 mg
-
Foszfor 0 mg
-
Nátrium 193 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 9.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 0 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 0 micro
-
Kolin: 0 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
814
kcal
Elkészítés
- A hájat megtisztítjuk a maradék tolltól és pihétől.
- Nagyjából 5 centis kockákra vágjuk, és az egészet egy nagy lábosba tesszük.
- Jöhet hozzá a víz és a só is, majd közepes lángon melegíteni kezdjük. Addig sütjük, amíg a töpörtyű szépen barnulni nem kezd és a zsír teljesen átlátszóvá nem válik. Arra figyeljünk, hogy néha kevergessük és ne állítsuk túl nagyra a hőmérsékletet, nehogy megégjen!
- Ha kész, akkor konyhai papírtörlővel bélelt tányérra szedjük, és hagyjuk kihűlni.
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 119
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 13
- Össznézettség: 13617
- Feltöltés dátuma: 2014. november 09.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Dávid
350 recept
Libazsírra volt szükségem, jó sokra, és gondoltam, miért ne csinálnám meg én? Ráadásnak így még egy adag finom, frissen sült töpörtyűvel is gazdagabb lettem.