r
Nosalty Logó

Lángosba burkolt sajt

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Lángosba burkolt sajt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 783 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 3909 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 245 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.5 g

Zsír

  • Összesen
    39.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1322.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    370 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    293 mg
  • Nátrium
    576 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.3 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    166 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    165 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    17 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    67 micro
Összesen 783 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    117.6 g

Zsír

  • Összesen
    197.7 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    485 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6613.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    218 mg
  • Kálcium
    1848 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    178 mg
  • Foszfor
    1465 mg
  • Nátrium
    2881 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    401.5 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    267.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    831 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    45 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    82 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    273 micro
  • Kolin:
    247 mg
  • Retinol - A vitamin:
    824 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    337 micro
Összesen 3909 kcal
  • 12% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    414.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    116 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    16.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    52 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 245 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lángostésztát alaposan kidagasztjuk a hozzávalókból.
  2. Lisztezzük az alját, a tetejét.
  3. Kb. 1 órát langyos helyen kelesszük.
  4. Majd lisztezett deszkán, kocka alakokat vágva beleteszünk kis sajtot. A széleit jól összenyomkodjuk.
  5. Mikor az olaj meleg, kisütjük a tésztát.
  6. Ne nagy lángon, mert nem sül át a lángos.
  7. Papír szalvétára / törlőre szedjük.
  8. Tejföllel vagy bármilyen más szósszal tálaljuk.Jó étvágyat!
  • Sütés ideje: 3 perc
  • Elkészítettem: 18 alkalommal
  • Receptkönyvben: 146
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 12238
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 21.

Ajánló

Füstölt sajttal finomabb az íze!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A lángos alapanyagát a nővéremtől tanultam, ő szakács. A sajt bele az én ötletem!!! Nagyon finom!! :-))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...