r
Nosalty Logó

Csokoládés-vaníliás krémtorta tészta nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Tmea
Csokoládés-vaníliás krémtorta tészta nélkül
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 668 kcal
  • 5% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 5361 kcal
  • 5% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 222 kcal
  • 5% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    49.1 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    539.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    261 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.5 g
  • Cukor
    35 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    344 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 668 kcal
  • 5% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    79.3 g

Zsír

  • Összesen
    392.5 g
  • Telített zsírsav
    241 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    110 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4318 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    2088 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    231 mg
  • Foszfor
    1004 mg
  • Nátrium
    963 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    372.1 g
  • Cukor
    276 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    644.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2801 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    230 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    198 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2749 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    626 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    31 micro
Összesen 5361 kcal
  • 5% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.3 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    87 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    42 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    114 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 222 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pudingokat külön-külön megfőzzük a cukorral és a kétféle csokival. (A csokis pudinghoz az étcsokit, a vaníliáshoz a fehér csokit.)
  2. Letakarjuk folpackkal, és langyosra hűtjük.
  3. Ameddig a puding hűl, felverjük az 1 l tejszínt (vagy növényi tejszínt, ki mit szeret), majd elosztjuk 6/4 arányban.
  4. A zselatint elkészítjük a tasakon szereplő leírás szerint.
  5. A langyosra hűlt zselatint a nagyobb adag tejszínhez keverjük.
  6. Egy kerek tortaformátvagy tálat kibélelünk folpackkal.
  7. A nagyobb adag tejszín egyik felét a csokis pudinghoz keverjük, majd a tortaforma/tál aljára öntjük. A vaníliás pudingot összekeverjük a nagy adag tejszínhab másik felével, majd ráöntjük a csokis krém tetejére.
  8. A tortaformát és a kisebbik adag tejszínünket betesszük a hűtőbe egy éjszakára.
  9. Másnap kivesszük a megszilárdult krémünket a hűtőből, óvatosan egy kerek tálra borítjuk, és a megmaradt tejszínhabbal bevonjuk, majd ízlés szerint dekoráljuk.
  • Tepsi mérete: 26
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 3813
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kisfiam születésnapjára készült, aki nem eszi meg a torták tésztáját, csak a krémet. Így aztán alkottam neki egy "csak krém" tortát...:-)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...