r
Nosalty Logó

Krémsajtos lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mignon
Krémsajtos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 540 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 4324 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 245 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    36.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    342.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    229 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    226 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 540 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.4 g

Zsír

  • Összesen
    288.6 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1914 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2742.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    543 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1195 mg
  • Nátrium
    694 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    326.1 g
  • Cukor
    183 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    653.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1832 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    410 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    1229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1809 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    264 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1991 micro
Összesen 4324 kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    154.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 245 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra és kivajazunk egy 20x30 cm-es tepsit.
  2. Belereszeljük egy nagy tálba a citromok héját, majd kifacsarjuk a levüket, és átszűrve ráöntjük a citromhéjra.
  3. Rákanalazzuk a krémsajtot, a cukrot, a vanília kikapart magjait, a tojásokat és az egészet robotgéppel 2-3 perc alatt jól összekeverjük.
  4. Lassabb fokozatra kapcsolunk, hozzáadjuk a lisztet és a tejszínt is.
  5. A meglehetősen híg tésztát óvatosan beleöntjük az előkészített tepsibe, és kb. 25 perc alatt megsütjük.
  6. Rácsra téve teljesen kihűtjük, és porcukorral meghintve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 6593
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 30.

Ajánló

Megjegyzés: Mivel nagyobb mennyiségű krémsajt szükséges hozzá, érdemes Metróban megvásárolni a (gazdaságosabb) nagyobb kiszerelést.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Cheesecake rajongók figyelem! Ez a süti önmagában egy mennyei finomság, mivel olyan az állaga, mint a cheesecake töltelék. Pillanatok alatt összeállítható, gyorsan megsül. Igen, sajnos meg kell várni, hogy kihűljön... ez nem könnyű fázisa a készítésnek! :) Forrás: Stahl Magazin 2012 ősz

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...