r
Nosalty Logó

Krémsajtos-csülkös töltött csirkemell

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Gabys
Krémsajtos-csülkös töltött csirkemell
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A húshoz

A panírozáshoz, és a sütéshez

A tálaláshoz

1329
Kalória
64.5g
Fehérje
58g
Szénhidrátok
92.2g
Zsír
181g
Víz
233.9g
Koleszterin
2.8g
Rost
3g
Cukor
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz, és a sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 1329 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz, és a sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 7973 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A húshoz

A panírozáshoz, és a sütéshez

A tálaláshoz

Összesen 312 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.5 g

Zsír

  • Összesen
    92.2 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1781.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    210 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    88 mg
  • Foszfor
    648 mg
  • Nátrium
    749 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    58 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    181 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    81 micro
  • Kolin:
    232 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 1329 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    387 g

Zsír

  • Összesen
    553.1 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    229 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    171 g
  • Koleszterin
    1403 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10686.4 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    468 mg
  • Kálcium
    1261 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    528 mg
  • Foszfor
    3887 mg
  • Nátrium
    4494 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    347.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    1085.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    588 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    183 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    134 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    486 micro
  • Kolin:
    1392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    586 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    523 micro
Összesen 7973 kcal
  • 16% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.1 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    55 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    417.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    152 mg
  • Nátrium
    176 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    42.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    54 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 312 kcal

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkemelleket megmossuk, hosszában kb. fél cm szeleteket vágunk (kb. 12-14 szelet lesz), óvatosan egy kicsit kiklopfoljuk, nagyon vigyázzunk ne szakadjon át. A szeleteket besózzuk, félretesszük.
  2. A csülökből vékony szeleteket vágunk, a zsírt és a bőrt leszedjük róla, a húst apró kockákra vágjuk.
  3. 1 szelet húst a széléig megkenjük krémsajttal, középre csíkban bőven szórunk rá csülökkockákat. Félbehajtjuk, és a húskét oldalát fogpiszkálóval vagy hústűvel lezárjuk.Tenyerünkkel egy kicsit lelapítjuk.
  4. Az összes szeletet a fenti módon előkészítjük, majd hagyományos módon bepanírozzuk.
  5. Bő, forróolajban (én fritőzben sütöttem) 3-4 perc alatt megsütjük.
  6. Hőálló tálra szedjük, reszelt sajtot szórunk a tetejére, és csak addig toljuk be az előmelegítettsütőbe, amíg ráolvad a sajt.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 40 perc
  • Főzés módja: rántott ételek
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Sütés hőfoka: 190 °C

Naggyon szeretjük.:) A fiam azt szokta mondani, mikor ez az ebéd: király vagy anyukám!! Hát akkor inkább királynő.:D  

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Piri-piri csirke

A piri-piri (vagy peri-peri) csirke egy népszerű, csípős, fűszeres csirkeétel, amely portugál gyarmati hatásokra alakult ki Afrikában. Az étel alapja a piri-piri paprika (afrikai ...

Hering András

Konfitált karaj

Egy jó sülthúsrecept rengeteg alkalommal jól jöhet, és konfitálni ugyan nem szoktunk minden nap nekiállni, tartani azonban még a kezdő szakácsoknak sem kell tőle. Ráadásul igazi ...

Rosanics Petra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!