r
Nosalty Logó

Kolbászkrémes rakott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kolbászkrémes rakott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1199 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 4794 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 268 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    96.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2136.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    403 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    765 mg
  • Nátrium
    807 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    238.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    243 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    199 mg
  • Retinol - A vitamin:
    240 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 1199 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    261.8 g

Zsír

  • Összesen
    386.2 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    1178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8547.2 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    315 mg
  • Kálcium
    1614 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    298 mg
  • Foszfor
    3058 mg
  • Nátrium
    3230 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    953.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    971 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    336 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    797 mg
  • Retinol - A vitamin:
    961 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 4794 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 268 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, kissé kiverjük, és besózzuk, majd őrölt borssal ízesített lisztbe forgatjuk, és kevés forró olajban elősütve félretesszük.
  2. Egy tűzálló tálba lerakjuk az elősütött húst, rásimítunk egy réteg kolbászt (aminek előzőleg lehúztuk a bőrét, és felkarikáztuk), egy réteg márványsajtot, meghintjük ízlés szerint kakukkfűvel, majd ismét a hús következik, és így tovább.
  3. A tejfölt megsózzuk, elkeverünk benne 1 tojást, és a hús tetejére öntjük, végül befedjük vékony sajtszeletekkel (én reszelni szoktam), és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 80 alkalommal
  • Receptkönyvben: 428
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 27259
  • Feltöltés dátuma: 2010. augusztus 09.

Ajánló

Burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon-nagyon szereti az egész család:-) Kissé csömör!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...