r
Nosalty Logó

Kolbászkrémes rakott hús

0,0

0 ÉRTÉKELÉS10 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Kolbászkrémes rakott hús
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1199
Kalória
65.5g
Fehérje
14.2g
Szénhidrátok
96.6g
Zsír
238.3g
Víz
294.5g
Koleszterin
303.8mg
Rost
2.5g
Cukor
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 1199 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 4794 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
Összesen 268 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    65.5 g

Zsír

  • Összesen
    96.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    36 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    295 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2136.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    79 mg
  • Kálcium
    403 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    765 mg
  • Nátrium
    807 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    238.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    243 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    199 mg
  • Retinol - A vitamin:
    240 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 1199 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    261.8 g

Zsír

  • Összesen
    386.2 g
  • Telített zsírsav
    107 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    143 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    58 g
  • Koleszterin
    1178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8547.2 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    315 mg
  • Kálcium
    1614 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    298 mg
  • Foszfor
    3058 mg
  • Nátrium
    3230 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    953.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    971 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    336 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    84 micro
  • Kolin:
    797 mg
  • Retinol - A vitamin:
    961 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    260 micro
Összesen 4794 kcal
  • 16% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    21.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    478.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    53.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 268 kcal

Elkészítés

  1. A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, kissé kiverjük, és besózzuk, majd őrölt borssal ízesített lisztbe forgatjuk, és kevés forró olajban elősütve félretesszük.
  2. Egy tűzálló tálba lerakjuk az elősütött húst, rásimítunk egy réteg kolbászt (aminek előzőleg lehúztuk a bőrét, és felkarikáztuk), egy réteg márványsajtot, meghintjük ízlés szerint kakukkfűvel, majd ismét a hús következik, és így tovább.
  3. A tejfölt megsózzuk, elkeverünk benne 1 tojást, és a hús tetejére öntjük, végül befedjük vékony sajtszeletekkel (én reszelni szoktam), és előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Nagyon-nagyon szereti az egész család:-) Kissé csömör!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Rakott karfiol sajttal

A rakott karfiol egy igazán kiadós étel, hiszen van benne zöldség, hús, rizs, tejföl és sajt. Mindemellett nagyon finom és természetesen ízlés szerint még sok mást is csempészhetünk ...

Hankusz Sára

Meggyes aprógombóc

Nyáron megannyi gyümölcsös gombócot készítünk, bár e téren a tudomány általában megáll a baracknál és a szilvánál. Pedig egy sor másik szezonális finomság is akad, amit ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Ez a legjobb tejtermék, ha gyorsítani szeretnénk a bélmozgásunkat

A tejtermékek emésztőrendszerre gyakorolt hatásáról hatalmas vitákat lehetne folytatni, de az biztos, hogy az egyik legnépszerűbb fermentált tejtermékünk kiemelten sokat tud segíteni a bélmozgás serkentésében. Kivéve, ha tejallergiásak vagy laktózérzékenyek vagyunk, akkor inkább ne fogyasszuk.

Top Receptek

Vadas mártás sertéshússal

Bizony, nem mindenki szereti a vadhúsokat... De nem is teheti meg, hogy megvegye... Sokan örülnének, ha csak mártásos tésztát ehetnének... Személy szerint, a családomat is ideértve, nem ...

Hagyományos babgulyás

Legyen szó csirkepaprikásról, rakott káposztáról, paprikás krumpliról vagy más hagyományos ételről, mind a főzés öröme és a jó ízek jegyében születtek. Ilyen lenne ez a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!