Húsvéti sonkás batyu
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 16% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 19% Zsír
A batyuhoz
-
125g leveles tészta464 kcal
-
75g sonka104 kcal
-
30g főtt tojás47 kcal
-
115g újhagyma22 kcal
-
38g sajt132 kcal
-
13g tökmag56 kcal
A kenéshez
-
14g tojás17 kcal
Összesen
842
kcal
- 16% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 19% Zsír
A batyuhoz
-
500g leveles tészta1855 kcal
-
300g sonka414 kcal
-
120g főtt tojás186 kcal
-
460g újhagyma88 kcal
-
150g sajt528 kcal
-
50g tökmag223 kcal
A kenéshez
-
55g tojás69 kcal
Összesen
3363
kcal
- 16% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 19% Zsír
A batyuhoz
-
30.6g leveles tészta113 kcal
-
18.3g sonka25 kcal
-
7.3g főtt tojás11 kcal
-
28.1g újhagyma5 kcal
-
9.2g sajt32 kcal
-
3.1g tökmag14 kcal
A kenéshez
-
3.4g tojás4 kcal
Összesen
204
kcal
- 16% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 39.5 g
Zsír
-
Összesen 49.2 g
-
Telített zsírsav 23 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 203 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1996.9 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 322 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 60 mg
-
Foszfor 248 mg
-
Nátrium 1343 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 56.2 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 111.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 217 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 44 micro
-
K vitamin: 144 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 71 micro
-
Kolin: 133 mg
-
Retinol - A vitamin: 181 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 427 micro
-
β-crypt 4 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 951 micro
Összesen
842
kcal
- 16% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 158.2 g
Zsír
-
Összesen 196.9 g
-
Telített zsírsav 90 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 812 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7987.7 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 75 mg
-
Kálcium 1288 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 240 mg
-
Foszfor 990 mg
-
Nátrium 5372 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 224.7 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 21 mg
VÍZ
-
Összesen 444.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 868 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 52 mg
-
D vitamin: 176 micro
-
K vitamin: 575 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 284 micro
-
Kolin: 534 mg
-
Retinol - A vitamin: 725 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1707 micro
-
β-crypt 16 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3805 micro
Összesen
3363
kcal
- 16% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 19% Zsír
- 43% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.7 g
Zsír
-
Összesen 12 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 488.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 79 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 61 mg
-
Nátrium 329 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 27.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 53 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 35 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 17 micro
-
Kolin: 33 mg
-
Retinol - A vitamin: 44 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 104 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 233 micro
Összesen
204
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A batyuhoz
- A sütőt előmelegítjük.
- A füstölt húst és a tojást apró kockára vágjuk. Egy tálban óvatosan összekeverjük a reszelt sajttal és a felkarikázott újhagymával.
- A tésztát kinyújtjuk és négyszögekre felvágjuk. (kb. 8*8-asokra)
- Mindegyik közepére egy-egy adag tölteléket teszünk.
- Összefogjuk a szemben lévő sarkokat.
- Tojással megkenjük.
- Tetejét megszórjuk a tökmaggal.
- Forró sütőben aranybarnára sütjük. (kb. 15-20 perc alatt)
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 196
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 27345
- Feltöltés dátuma: 2010. március 28.
Ajánló
Tormamártás illik hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Húsvéti sonkamaradék újrahasznosítására!