r
Nosalty Logó

Húsvéti sonkás batyu

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Húsvéti sonkás batyu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A batyuhoz

A kenéshez

Összesen 842 kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A batyuhoz

A kenéshez

Összesen 3363 kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír

A batyuhoz

A kenéshez

Összesen 204 kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.5 g

Zsír

  • Összesen
    49.2 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    203 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1996.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    248 mg
  • Nátrium
    1343 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    56.2 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    217 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    144 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    133 mg
  • Retinol - A vitamin:
    181 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    427 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    951 micro
Összesen 842 kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    158.2 g

Zsír

  • Összesen
    196.9 g
  • Telített zsírsav
    90 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    812 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7987.7 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    1288 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    240 mg
  • Foszfor
    990 mg
  • Nátrium
    5372 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    224.7 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    444.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    868 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    176 micro
  • K vitamin:
    575 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    284 micro
  • Kolin:
    534 mg
  • Retinol - A vitamin:
    725 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1707 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3805 micro
Összesen 3363 kcal
  • 16% Fehérje
  • 22% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    488.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    233 micro
Összesen 204 kcal

Hozzávalók

A batyuhoz

A kenéshez

Elkészítés

A batyuhoz

  1. A sütőt előmelegítjük.
  2. A füstölt húst és a tojást apró kockára vágjuk. Egy tálban óvatosan összekeverjük a reszelt sajttal és a felkarikázott újhagymával.
  3. A tésztát kinyújtjuk és négyszögekre felvágjuk. (kb. 8*8-asokra)
  4. Mindegyik közepére egy-egy adag tölteléket teszünk.
  5. Összefogjuk a szemben lévő sarkokat.
  6. Tojással megkenjük.
  7. Tetejét megszórjuk a tökmaggal.
  8. Forró sütőben aranybarnára sütjük. (kb. 15-20 perc alatt)
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 196
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 27342
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 28.

Ajánló

Tormamártás illik hozzá.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Húsvéti sonkamaradék újrahasznosítására!

Hozzávalók

A batyuhoz

A kenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...