Három fekete bagett
cukormentes
laktózmentes
glutént tartalmaz
tejmentes
tojásmentes
Gourmand
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
kenyérsütő
- 6% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
226
kcal
- 6% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 1% Zsír
Összesen
2032
kcal
- 6% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 1% Zsír
-
49.5g teljes kiőrlésű liszt164 kcal
-
9.9g rozsliszt35 kcal
-
0.7g instant élesztő2 kcal
-
39.6g víz0 kcal
-
0.4g só0 kcal
Összesen
201
kcal
- 6% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.9 g
Zsír
-
Összesen 1.3 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 496.8 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 73 mg
-
Foszfor 209 mg
-
Nátrium 176 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 50.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 52.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 146 micro
Összesen
226
kcal
- 6% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 61.8 g
Zsír
-
Összesen 11.8 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4470.9 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 78 mg
-
Kálcium 204 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 656 mg
-
Foszfor 1885 mg
-
Nátrium 1587 mg
-
Réz 3 mg
-
Mangán 19 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 450.7 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 79 mg
VÍZ
-
Összesen 473 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 31 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 338 micro
-
Kolin: 179 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 25 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1310 micro
Összesen
2032
kcal
- 6% Fehérje
- 45% Szénhidrát
- 1% Zsír
- 48% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 1.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 442.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 65 mg
-
Foszfor 186 mg
-
Nátrium 157 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 44.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 46.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 0 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 130 micro
Összesen
201
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg teljes kiőrlésű liszt
-
10 dkg rozsliszt
-
7 g instant élesztő
-
4 dl víz
-
1 kávéskanál só
Elkészítés
- A szobahőmérsékletű hozzávalókból rugalmas, levegős tésztát gyúrunk, majd a körbelisztezett kelesztőtálban, meleg helyen, nedves kendővel letakarva egy órát pihentetjük.
- A megkelt tésztát átgyúrjuk, háromba osztjuk, bagetteket formázunk, sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, letakarva fél órát pihentetjük.
- Vízzel megsimítjuk, éles késsel bevagdaljuk, majd előmelegített sütőben 210 fokon 8-10 percig, 190 fokon 40-45 percig sütjük. Sütés közben vízzel teli tálat teszünk a sütő aljára.
- Farácson hűtjük, majd szeleteljük. Jó étvágyat!
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Tepsi mérete: 40x30x1
- Sütés ideje: 55 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 32
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 2770
- Feltöltés dátuma: 2019. március 01.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
-
Speciális étrendek:
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Gourmand
34 recept
Ropogós héjú, ízletes kenyérfajta.