r
Nosalty Logó

Hamis marcipánkocka 3.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Hamis marcipánkocka 3.
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Összesen 876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Összesen 10479 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Összesen 406 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    371.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    270 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    124.3 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    5.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    273 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    256 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 876 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    111.4 g

Zsír

  • Összesen
    456.9 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    181 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    110 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4456.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    556 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    258 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    3242 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1491.4 g
  • Cukor
    853 mg
  • Élelmi rost
    44 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3278 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    50 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    382 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3072 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2466 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    39 micro
Összesen 10479 kcal
  • 5% Fehérje
  • 70% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 3% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    17.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    172.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    14 mg
  • Nátrium
    126 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    57.8 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    2.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    0 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 406 kcal

Hozzávalók

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Elkészítés

A mandulás masszához

  1. Mindkét masszához összegyúrjuk a hozzávalókat.
  2. Kinyújtjuk a kakaós masszát 1-1,5 cm vastagságúra, utána kinyújtjuk a mandulásat is, és egymásra helyezzük.
  3. Gőz fölött felolvasztjuk a csokit az olajjal.
  4. Ha kihűlt a csoki, a mandulás masszára öntjük.
  5. Dermedés után 2x2 cm-es kockákra vágjuk.
  • Receptkönyvben: 229
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 57901
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sütőpapíron kell nyújtani, és nagyon óvatosan egymásra helyezni, mert könnyen szétesik. 

Hozzávalók

A mandulás masszához

A kakaós masszához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...