Halas rakott tepsiben ahogy Sylvia készíti
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Macska
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
460
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
Összesen
2756
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
-
39g pangasius46 kcal
-
46.7g burgonya27 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.4g fokhagyma0 kcal
-
7.8g főzőtejszín10 kcal
-
5.8g sajt21 kcal
-
0.3g napraforgó olaj3 kcal
Összesen
107
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 35.5 g
Zsír
-
Összesen 22.3 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 134 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1206.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 232 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 76 mg
-
Foszfor 549 mg
-
Nátrium 326 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 289.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 111 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 30 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 5 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 45 micro
-
Kolin: 137 mg
-
Retinol - A vitamin: 110 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 16 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 14 micro
Összesen
460
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 213.2 g
Zsír
-
Összesen 133.6 g
-
Telített zsírsav 53 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 50 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 17 g
-
Koleszterin 805 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 7241.2 g
-
Cink 12 mg
-
Szelén 115 mg
-
Kálcium 1392 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 455 mg
-
Foszfor 3295 mg
-
Nátrium 1958 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 169.5 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 19 mg
VÍZ
-
Összesen 1737.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 667 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 31 micro
-
E vitamin: 12 mg
-
C vitamin: 182 mg
-
D vitamin: 126 micro
-
K vitamin: 46 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 31 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 268 micro
-
Kolin: 821 mg
-
Retinol - A vitamin: 660 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 97 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 82 micro
Összesen
2756
kcal
- 10% Fehérje
- 7% Szénhidrát
- 6% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.3 g
Zsír
-
Összesen 5.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 282.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 128 mg
-
Nátrium 76 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 67.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 26 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 4 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 3 micro
Összesen
107
kcal
Hozzávalók
-
1.2 kg burgonya
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
3 gerezd fokhagyma
-
200 g főzőtejszín
-
15 dkg sajt
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A krumplit feltesszük főni. (Én kuktában főztem, így fütyüléstől kb. 10 perc alatt kész volt.)
- Amíg fő a krumpli, a már kiengedett halat besózzuk, borsozzuk, és az olajjal kikent tepsiben szépen elrendezzük, majd a szétzúzott fokhagymát is rátesszük.
- A krumplit megpucoljuk, karikákra vágjuk, majd betakarjuk vele a halat. Ebből a mennyiségből két sor lesz, mindkét sort külön sózzuk.
- Meglocsoljuk a tejszínnel, a reszelt sajtot a tetejére szórjuk, és szép pirosra sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Tepsi mérete: 38x22x6
- Sütés ideje: 30 perc
- Elkészítettem: 5 alkalommal
- Receptkönyvben: 81
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 11
- Össznézettség: 12141
- Feltöltés dátuma: 2014. február 18.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- Speciális étrendek:
Macska
42 recept
Nagyon szeretem a tepsiben készíthető ételeket. Azt is elhatároztuk, hogy egészségesebben étkezünk, aminek egyik pontja, hogy több halat fogunk enni (vagyis hogy fogunk halat enni). Ez a recept így tökéletesen megfelel, és még a szálkákkal sem kellett küzdeni :-) !