r
Nosalty Logó

Hagymás-paprikás krumpli Angie konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Angie-30
Hagymás-paprikás krumpli Angie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 0% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 0% Zsír
Összesen 731 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 0% Zsír
Összesen 42 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 0% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    0.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    16 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    294.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    138 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    47 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    258 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    438 micro
Összesen 183 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 0% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1054.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    171 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    235 mg
  • Foszfor
    565 mg
  • Nátrium
    65 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166.8 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1177.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    89 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    553 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    188 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    103 micro
  • β-karotin
    1032 micro
  • β-crypt
    34 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1751 micro
Összesen 731 kcal
  • 1% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 0% Zsír
  • 86% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.2 g

Zsír

  • Összesen
    0.1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    60.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    32 mg
  • Nátrium
    4 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 42 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát nem túlzottan apróra vágjuk, majd olajon aranysárgára pirítjuk, rádobjuk a nagyobb kockákra vágott paprikákat, sózzuk, és fépuhára pároljuk.
  2. A krumplit vékonyan felkarikázzuk, és a hagymás paprikára dobjuk, sózzuk, elkeverjük, majd egy olajjal kikent tepsibe öntjük. 1,5 dl vizet öntünk rá, lefedjük, és 200 fokon 30 percet sütjük, majd megkeverjük, és tegyük vissza kb 15 percre, de ne fedjük le!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5891
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 30.

Receptkategóriák

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Nagyapám kedvenc étele volt, anyukámmal sokszor készítünk ilyet, nagyon finom, imádom. Nem tudom mi a neve, én tatás krumplinak hívom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

„Ordibálhatsz, csak nem biztos, hogy ezt tolerálni fogják, és a...

Nem tervezte, hogy a szakácspályára lépjen, az újranyitást követően mégis az ő vezetésével kapott 2022-ben ismét Michelin-csillagot a Babel, amit tavaly is megtartottak. Szentesi Évával közös videósorozatuk, a Ki főzte? keretében már belekóstolt, milyen is egy kamerával farkasszemet nézni, de igazi mélyvíz volt számára a konyha után egy televíziós műsorban dolgozni. A Konyhafőnök új évadában a szintén Michelin-csillagos SALT séfjével, Tóth Szilárddal együtt csatlakozott a zsűrihez Kaszás Kornél, a Babel séfje. Vele beszélgettünk.

Szász Nóri

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...