Gyümölcskocka-sütés nélkül
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Salamon Csilla
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
- 4% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
516
kcal
- 4% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 5% Zsír
Összesen
3614
kcal
- 4% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 5% Zsír
-
7.3g cukor28 kcal
-
36.5g meggy16 kcal
-
0g fahéj0 kcal
-
8.8g búzadara32 kcal
-
36.5g tej20 kcal
-
3.3g vaníliás pudingpor13 kcal
-
0.4g cukor1 kcal
-
7.3g habtejszín21 kcal
Összesen
131
kcal
- 4% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 12.4 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 32 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 414.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 210 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 30 mg
-
Foszfor 85 mg
-
Nátrium 87 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 88.9 g
-
Cukor 47 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 134.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 162 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 7 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 36 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 78 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1007 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 109 micro
Összesen
516
kcal
- 4% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 74 g
Zsír
-
Összesen 87.1 g
-
Telített zsírsav 50 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 19 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 222 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2899.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 1467 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 211 mg
-
Foszfor 595 mg
-
Nátrium 608 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 622.4 g
-
Cukor 332 mg
-
Élelmi rost 25 mg
VÍZ
-
Összesen 940.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1134 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 91 mg
-
D vitamin: 46 micro
-
K vitamin: 24 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 12 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 253 micro
-
Kolin: 89 mg
-
Retinol - A vitamin: 548 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 7050 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 765 micro
Összesen
3614
kcal
- 4% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 5% Zsír
- 54% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 2.7 g
Zsír
-
Összesen 3.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 8 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 105.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 54 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 8 mg
-
Foszfor 22 mg
-
Nátrium 22 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.7 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 34.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 41 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 3 mg
-
Retinol - A vitamin: 20 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 257 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
131
kcal
Hozzávalók
-
20 ek cukor
-
1 tk fahéj
-
20 evőkanál búzadara
-
1 l tej
-
2 tasak vaníliás pudingpor
-
2 dl habtejszín
Elkészítés
- A gyümölcsöt apróra összevágjuk, majd a cukorral egy liter vízben feltesszük főni, belerakjuk a fahéjat, és 5-10 percig főzzük.
- A pudingport a tejjel és a cukorral a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük.
- A gyümölcsös lébe óvatosan kevergetve beleengedjük a búzadarát, és amíg megfő, kevergetjük.
- A masszát kivizezett tepsibe kanalazzuk, és ráöntjük a megfőzött pudingot.
- Hagyjuk egészen kihűlni, majd a hűtőben 2-3 órát állni hagyjuk.
- A tésztát nagyobb kockára szeleteljük.
- Tepsi mérete: közepes
- Receptkönyvben: 53
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 7493
- Feltöltés dátuma: 2011. július 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
Salamon Csilla
1203 recept
Az egyik újságban találtam rá.