r
Nosalty Logó

Gyors kefíres süti 2.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
mirnix
Gyors kefíres süti 2.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1554 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 6215 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 279 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.5 g

Zsír

  • Összesen
    52.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    191 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1530.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    392 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    652 mg
  • Nátrium
    353 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    247.3 g
  • Cukor
    129 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    209.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    101 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    697 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    347 micro
Összesen 1554 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    102.1 g

Zsír

  • Összesen
    211.7 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    71 g
  • Koleszterin
    766 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6122.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    1568 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    234 mg
  • Foszfor
    2608 mg
  • Nátrium
    1411 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    989.2 g
  • Cukor
    515 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    837.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    635 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    75 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    300 micro
  • Kolin:
    706 mg
  • Retinol - A vitamin:
    404 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2790 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1388 micro
Összesen 6215 kcal
  • 5% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    34 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    275.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    70 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    117 mg
  • Nátrium
    63 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.5 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    125 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 279 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A 4 tojássárgáját cukorral és az olajjal kikeverjük.
  2. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a kefírt.
  3. A tojásfehérjékből habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a többihez.
  4. Nagy méretű tepsit kivajazunk, -lisztezünk, majd beleöntjük a masszát.
  5. Tetejét kirakjuk gyümölccsel, előmelegített sütőben szép aranybarnára sütjük.
  6. Tetejét forrón megszórjuk porcukorral.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 206
  • Tegnapi nézettség: 4
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 30769
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 15.

Ajánló

Ha gyors és finom sütire vágysz, vagy nem tudod, mihez kezdj a "fölösleges" gyümölccsel, ezt a receptet tudom ajánlani!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ez egy nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető sütemény, elfoglalt családanyáknak kiváló választás. Nálunk a gyerekek imádják a gyümölcsös sütiket, ez a recept a kedvencem, nagyon finom, és bármilyen gyümölccsel elkészíthető. Most éppen cseresznyéből csináltam, mert már nem bírtuk elfogyasztani, hát lett belőle sütemény.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...