r
Nosalty Logó

Grillezett sajtnyárs csirkével

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Karaván Grill és Tihany Grill
Grillezett sajtnyárs csirkével
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A nyárshoz

Az öntethez

484
Kalória
43.8g
Fehérje
25g
Szénhidrátok
23.8g
Zsír
165.5g
Víz
91.3g
Koleszterin
1.6g
Rost
14.8g
Cukor
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A nyárshoz

Az öntethez

Összesen 484 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A nyárshoz

Az öntethez

Összesen 1933 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A nyárshoz

Az öntethez

Összesen 135 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    91 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    332 mg
  • Nátrium
    71 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    165.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    331 micro
  • β-crypt
    93 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    500 micro
Összesen 484 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    175.2 g

Zsír

  • Összesen
    95.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2053.5 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    116 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    253 mg
  • Foszfor
    1330 mg
  • Nátrium
    283 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99.9 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    661.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    172 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    104 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    184 micro
  • Kolin:
    480 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    54 micro
  • β-karotin
    1323 micro
  • β-crypt
    371 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1998 micro
Összesen 1933 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.7 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    25 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    143.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    4 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    46.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    140 micro
Összesen 135 kcal

Elkészítés

A nyárshoz

  1. Az összes hozzávalót alaposan összekeverjük.

Az öntethez

  1. A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, a kukoricát megtisztítjuk, és 3-4 centis darabokra aprítjuk.
  2. Egy nyársra elkezdjük felhúzni a hozzávalókat: egy kukorica, két csirkemellkocka, grillsajt, újra csirke, majd újra kukorica.
  3. Ha a nyársak elkészültek, megkenjük őket a páccal, és legalább 15 percet állni hagyjuk.
  4. Forró grillsütőben készre sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Főzés módja: grill

Mexikói ízvilágú, mégis nagyon egyszerű, ellenálhatatlanul finom sajtnyársak.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Húsimádó rablóhús

A rablóhúsban egyrészt az a nagyszerű, hogy sokféleképpen variálhatóak benne a hozzávalók, legyen szó akár csirkéről, disznóról, bárányról vagy marháról. Másrészt rendkívül ...

Simon Gábor

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!