Gombaragus sertésszelet
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Dudás Betti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
734
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
1470
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
41.7g sertés rövidkaraj69 kcal
-
25g gomba5 kcal
-
23g újhagyma4 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0.7g napraforgó olaj6 kcal
-
8.3g sajt29 kcal
-
1.2g vaj8 kcal
Összesen
121
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 71.3 g
Zsír
-
Összesen 45.3 g
-
Telített zsírsav 19 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 24 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 237 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1891.9 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 88 mg
-
Kálcium 408 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 102 mg
-
Foszfor 877 mg
-
Nátrium 406 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 408.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 252 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 73 micro
-
K vitamin: 173 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 20 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 87 micro
-
Kolin: 182 mg
-
Retinol - A vitamin: 208 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 521 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 941 micro
Összesen
734
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 142.6 g
Zsír
-
Összesen 90.5 g
-
Telített zsírsav 39 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 49 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 15 g
-
Koleszterin 473 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3783.8 g
-
Cink 13 mg
-
Szelén 175 mg
-
Kálcium 816 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 204 mg
-
Foszfor 1755 mg
-
Nátrium 812 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 22.2 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 816.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 504 micro
-
B6 vitamin: 4 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 37 mg
-
D vitamin: 146 micro
-
K vitamin: 347 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 39 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 174 micro
-
Kolin: 364 mg
-
Retinol - A vitamin: 417 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1041 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1883 micro
Összesen
1470
kcal
- 13% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 76% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.9 g
Zsír
-
Összesen 7.6 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 39 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 315.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 68 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 17 mg
-
Foszfor 146 mg
-
Nátrium 68 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 68.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 42 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 12 micro
-
K vitamin: 29 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 15 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 87 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 157 micro
Összesen
121
kcal
Hozzávalók
-
50 dkg sertés rövidkaraj
-
30 dkg gomba
-
3 db újhagyma
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
1 ek napraforgó olaj
Elkészítés
- A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd 15-20 perce állni hagyjuk.
- Elkészítjük a gombás ragut. Ehhez a gombát és az újhagymát apróra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és egy serpenyőben megpirítjuk.
- Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a húsokat, és ráhalmozzuk a gombaragut.
- Reszelt sajttal megszórjuk.
- Sütőben 30 percig alufólia alatt pároljuk, majd levesszük az alufóliát, és kicsit megpirítjuk a sajtot. Jó étvágyat hozzá!
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 40 perc
- Receptkönyvben: 54
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 11173
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 25.
Ajánló
Szinte bármilyen körettel fogyasztható, én burgonyapürével tálaltam.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Dudás Betti
8 recept
Nagyon gyors és ízletes ebéd, a rohanó napokban is bátran nekiláthatsz.