r
Nosalty Logó

Füstölt sajtos csirkecomb vegyes körettel

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Füstölt sajtos csirkecomb vegyes körettel
adag
Idő
perc
Költség
költséges
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Csirkecombhoz

Körethez

949
Kalória
56.8g
Fehérje
32.8g
Szénhidrátok
65.3g
Zsír
327.3g
Víz
208.3g
Koleszterin
5.1g
Rost
2.4g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Csirkecombhoz

Körethez

Összesen 949 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Csirkecombhoz

Körethez

Összesen 3791 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Csirkecombhoz

Körethez

Összesen 146 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    65.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2062.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    469 mg
  • Nátrium
    1371 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    327.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    266 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    867 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1725 micro
Összesen 949 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    227.4 g

Zsír

  • Összesen
    261.4 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    79 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    833 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8250.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    170 mg
  • Kálcium
    322 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1874 mg
  • Nátrium
    5483 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

Víz

  • Összesen
    1309.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    870 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    397 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    1062 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    48 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    338 micro
  • Kolin:
    520 mg
  • Retinol - A vitamin:
    580 micro
  • α-karotin
    61 micro
  • β-karotin
    3466 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6899 micro
Összesen 3791 kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    8.7 g

Zsír

  • Összesen
    10 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    315.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    50.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    33 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    264 micro
Összesen 146 kcal

Elkészítés

Csirkecombhoz

  1. A csirkecombot megszabadítjuk a rajtahagyott tolltól. Megmossuk.
  2. Fűszerezzük, és tepsibe helyezzük. 150 fokos előmelegített sütőbe tesszük 40 percre.
  3. A sajtot felszeleteljük annyi szeletre, ahány comb van.
  4. 40 perc sütés után ráhelyezzük a sajtot, és 200 fokos sütőben pirulásig sütjük. Akinek van grill funkciója, rásegíthet. ;)

Körethez

  1. Amíg a husi sül, közepes erősségen, teflon edényben pirítsuk meg a brokkolikat, zsiradék és só nélkül (én szeretem a brokkoli natúr ízét, aki nem, ízesítse kedvére).
  2. A krumplit hámozzuk meg, tegyük fel főni 2 tk sóval és bő vízzel, ha megpuhult, szűrjük le.
  3. Adjuk hozzá a margarint, és az apróra vágott petrezselymet, ha kell, sózzuk. Az elkészült csirke mellé tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 20 perc
  • Főzés ideje: 25 perc
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Laktató, finom étel. Fontos a rostbevitel, együnk mindig zöldséget.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

A legegyszerűbb sajtos rúd

Nagyon finom és nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető vendégváró. Érdemes egyszerre két adagot sütni belőle, mert gyorsan fogy. A tetejére sajt helyett lehet szezámmagot, köménymagot, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!