Fogas korianderrel és petrezselyemmel
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
200
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
Összesen
803
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 22.5 g
Zsír
-
Összesen 11.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 101 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 496.1 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 116 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 42 mg
-
Foszfor 239 mg
-
Nátrium 80 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 107.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 83 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 133 micro
-
K vitamin: 214 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 76 mg
-
Retinol - A vitamin: 10 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 863 micro
-
β-crypt 15 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 691 micro
Összesen
200
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 89.9 g
Zsír
-
Összesen 44.7 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 30 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 405 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1984.3 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 59 mg
-
Kálcium 462 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 168 mg
-
Foszfor 957 mg
-
Nátrium 321 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7.5 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 429.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 331 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 9 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 79 mg
-
D vitamin: 531 micro
-
K vitamin: 856 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 110 micro
-
Kolin: 305 mg
-
Retinol - A vitamin: 41 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 3454 micro
-
β-crypt 61 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2764 micro
Összesen
803
kcal
- 15% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 75% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 10.3 g
Zsír
-
Összesen 5.1 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 46 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 226.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 53 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 109 mg
-
Nátrium 37 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 0.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 49 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 38 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 61 micro
-
K vitamin: 98 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 13 micro
-
Kolin: 35 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 394 micro
-
β-crypt 7 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 315 micro
Összesen
92
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A fogast megtisztítjuk, bőrét lehúzzuk, megmossuk.
- Az olajat összekeverjük a sóval, borssal, és az apróra vágott petrezselyemmel, korianderrel.
- Az olajos, fűszeres páccal megkenjük a hal mindkét oldalát, majd egy órára hűtőbe tesszük.
- A sütőt legmagasabb fokozatra előmelegítjük (250-280°C, alsó-felső sütés). A bepácolt halat tepsibe tesszük, a felaprított fokhagymát a tetejére szórjuk, és a hal vastagságától függően 15-20 perc alatt megsütjük. A halat addig sütjük, amíg el nem kezd pirulni (ne forgassuk, nehogy eltörjön!).
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 76
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 12011
- Feltöltés dátuma: 2009. április 03.
Ajánló
Salátát és bagettet kínálunk hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
A fogast drKardossal készítettem, aki már régen küldött be új receptet a No Salty-ra. A közös munka kiforrta magát, egy finom vacsora lett belőle. Dr Kardosnál a bor is fogyott rendesen!