r
Nosalty Logó

Fehér csokiöntetes brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Fehér csokiöntetes brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Fehér csokis öntethez

Brownie

Összesen 1071 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Fehér csokis öntethez

Brownie

Összesen 6416 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír

Fehér csokis öntethez

Brownie

Összesen 332 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    63.2 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    708.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    267 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    119.8 g
  • Cukor
    81 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    118.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    477 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    77 mg
  • Retinol - A vitamin:
    450 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    333 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    102 micro
Összesen 1071 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    72.6 g

Zsír

  • Összesen
    379.4 g
  • Telített zsírsav
    118 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    160 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    84 g
  • Koleszterin
    443 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4252.4 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    941 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    496 mg
  • Foszfor
    1601 mg
  • Nátrium
    1036 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    718.9 g
  • Cukor
    486 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    709 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2865 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    33 mg
  • C vitamin:
    86 mg
  • D vitamin:
    84 micro
  • K vitamin:
    330 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    460 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2698 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    2000 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    615 micro
Összesen 6416 kcal
  • 4% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    221.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    83 mg
  • Nátrium
    54 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    140 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    104 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    32 micro
Összesen 332 kcal

Hozzávalók

Fehér csokis öntethez

Brownie

Elkészítés

Fehér csokis öntethez

  1. A hozzávalókat gőz felett felolvasztjuk, és a süteményszeletekre tesszük, eperrel szervírozzuk.

Brownie

  1. A vizet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a kakaóport, a margarint, és forralásig a tűzön hagyjuk. Amikor egyet forr, levesszük a tűzről, belekeverjük a cukrot, a cukor után a joghurtot, ezután a tojásokat, és végül a lisztes szódabikarbónát.
  2. Csomómentesre kikeverjük.
  3. Egy közepes, 22x31 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a massza felét beleöntjük, erre az apróra vagdalt csokoládékat tesszük, majd ismét a masszát öntjük.
  4. 170-180 fokos sütőbe tesszük. 15-20 perc múlva megsül, felkockázzuk, és fehér csokis krémmel leöntjük a szeleteket.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 4830
  • Feltöltés dátuma: 2013. június 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valami különlegeset szerettem volna készíteni. Mivel eperszezon van, gondoltam, hogy fehér-csokival és eperrel készítem el ezt a páratlanul finom süteményt.

Hozzávalók

Fehér csokis öntethez

Brownie

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...