r
Nosalty Logó

Fagyi-torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
jandi
Fagyi-torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 540 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5416 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 234 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    27.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    646.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    193 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.2 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    240 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    236 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 540 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.1 g

Zsír

  • Összesen
    276.1 g
  • Telített zsírsav
    161 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    77 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    1707 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6467 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    129 mg
  • Kálcium
    2322 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    75 mg
  • Foszfor
    1992 mg
  • Nátrium
    1934 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    642.1 g
  • Cukor
    423 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    337 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2398 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    257 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    171 micro
  • Kolin:
    924 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2361 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    443 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1477 micro
Összesen 5416 kcal
  • 6% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.5 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.9 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    14.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    103 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 234 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A vaníliás pudingport megfőzzük 0,5 l tejben 6 ek cukorral, és hűlni hagyjuk.
  2. Az epres pudingport szintén megfőzzük a másik 0,5 l tejben 6 ek cukorral, majd ezt is hűlni hagyjuk.
  3. Szétválasztjuk a fehérjét a sárgájától, a fehérjét mixerrel összekeverjük 6 ek cukorral, majd amikor jó kemény lesz, belekeverjük a sárgáját, ezután pedig a 6 ek lisztet, amibe előtte belekevertük a sütőport. Előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
  4. Habosra keverjük a vajat, és két részre osztjuk, az egyik részt a vaníliás pudingba, a másikat pedig az epres pudingba keverjük.
  5. A piskótára elsőnek az epres krémet kenjük, erre a vaníliásat, és a tetejére a a tejszínhabot.
  6. A porcukrot elkeverjük pár csepp vízzel, hűtőzacskóba tesszük, aminek kivágjuk az egyik sarkát, és nagyon könnyen bírunk vele írni és rajzolni.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 12
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 13892
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon könnyű és finom.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...