r
Nosalty Logó

Epres-mascarponés kekszsüti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Annnya
Epres-mascarponés kekszsüti
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 630 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 7559 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 24% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 337 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.9 g

Zsír

  • Összesen
    39.4 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    499.5 g
  • Cink
    130 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    100 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    110 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.9 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 630 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.2 g

Zsír

  • Összesen
    473.3 g
  • Telített zsírsav
    89 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    61 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5994 g
  • Cink
    1560 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    520 mg
  • Vas
    1201 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    1210 mg
  • Nátrium
    1324 mg
  • Réz
    60 mg
  • Mangán
    49 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    634.2 g
  • Cukor
    383 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    638.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2049 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    111 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    237 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    150 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    720 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1920 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1538 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 7559 kcal
  • 9% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Cink
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    267.1 g
  • Cink
    70 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    54 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.3 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    28.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    32 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    86 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 337 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához a kekszet, a margarint és a cukrot gyúrjuk össze, majd lapítsuk ki egy nagyobb tepsiben vagy bármilyen mélyebb, szögletes tálba.
  2. A túrót törjük össze, majd a mascarpone-t, a cukrot, a vaníliás cukrot keverjük össze.
  3. A zselatint oldjuk fel (a csomagoláson fel van tüntetve, ha valaki nem tudná hogyan kell), majd mikor már langyosra hűlt, akkor lassan keverjük bele a krémbe. Mikor ez megtörtént, oszlassuk el a tésztán egyenletesen.
  4. A tetejére szeleteljük rá az epret, és picit nyomjuk bele a krémbe azokat.
  5. Az expressz zselatint oldjuk fel, majd öntsük rá a sütemény tetejére óvatosan.
  6. Hagyjuk hűlni kb. 15 percig, majd rakjuk be a hűtőbe 1-2 órára, utána tetszés szerinti méretre vágva tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 231
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 23834
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 13.

Ajánló

Dr Oetker lapzselatint és Expressz tortazselét ajánlok hozzá, mert velük tutira jól meg fog szilárdulni!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Annnya 5 recept

Szeretek új dolgokat kitalálni, kísérletezgetni. Ez a fincsi süti is így született meg, hihetetlen sikerrel!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...