r
Nosalty Logó

Egészben sült vaddisznó

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
janettaylor
Egészben sült vaddisznó
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 539 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 3237 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
Összesen 83 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    40.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    751.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    146 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    428 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    70.4 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    467.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    248 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    1032 micro
  • β-karotin
    2459 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    82 micro
Összesen 539 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    240.3 g

Zsír

  • Összesen
    38.8 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4510.1 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    876 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    553 mg
  • Foszfor
    2571 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    422.3 g
  • Cukor
    160 mg
  • Élelmi rost
    88 mg

VÍZ

  • Összesen
    2803.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1486 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    311 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    371 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    54 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1153 micro
  • Kolin:
    73 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    6189 micro
  • β-karotin
    14755 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    493 micro
Összesen 3237 kcal
  • 7% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 1% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    6.1 g

Zsír

  • Összesen
    1 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    115.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    9 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.8 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    71.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    2 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    158 micro
  • β-karotin
    376 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 83 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megmosott húst egy mélyebb tűzálló edénybe tesszük, és megsózzuk.
  2. A zöldségeket felkarikázzuk, és hús mellé pakoljuk, fűszerezzük, és felöntjük borral. Letakarjuk (alufólia, vagy ha olyan az edényünk, akkor természetesen a teteje is jó), és 3 órán keresztül 200 °C-on sütjük. Néha utánalocsolunk borral.
  3. Ha kész, kivesszük a húst és a zöldségeket, felforraljuk, majd összetörjük, amolyan darabosra.
  4. Petrezselymes pirított gombával és sült burgonyával tálaljuk.
  5. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 180 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 13
  • 7 napos nézettség: 131
  • Össznézettség: 30188
  • Feltöltés dátuma: 2017. május 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
janettaylor 107 recept

Ha unjuk a vaddisznópörköltet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...