r
Nosalty Logó

Diós-mézes süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Flóra
Diós-mézes süti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A mázhoz

Összesen 665 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A mázhoz

Összesen 5313 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A tésztához

A mázhoz

Összesen 480 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    41.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    60 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71.1 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    8.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    86 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    84 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 665 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    77.3 g

Zsír

  • Összesen
    330.6 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    146 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3495.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    755 mg
  • Foszfor
    1464 mg
  • Nátrium
    714 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    569.2 g
  • Cukor
    380 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    689 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    308 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    671 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    225 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 5313 kcal
  • 8% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 6% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    29.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    132 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.3 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    62 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 480 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A mázhoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A tenyerünkkel ellapítjuk tetszőleges nagyságúra, és tetszőleges kiszúróval kiszúrjuk.
  2. A máz hozzávalóit összeforraljuk. 5 percig hűlni hagyjuk, utána pedig megkenjük vele a sütiket.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 132
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10036
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gyors, egyszerű, finom. Akik szeretik a diót, azoknak nagyon fog ízleni. A receptet a neten találtam.

Hozzávalók

A tésztához

A mázhoz

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...