Diós és mazsolás zabfalatok
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Ágica-92
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
- 10% Fehérje
- 55% Szénhidrát
- 25% Zsír
A tésztához
-
77 kcal
-
50g zab195 kcal
-
8g mazsola25 kcal
-
8g dió55 kcal
-
29g vaj209 kcal
-
17g porcukor65 kcal
-
7g tej4 kcal
-
0g sütőpor0 kcal
A sütőpapír kenéséhez
-
1g vaj8 kcal
Összesen
638
kcal
- 10% Fehérje
- 55% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 10% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 12.7 g
Zsír
-
Összesen 34.1 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 65 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 623.3 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 69 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 133 mg
-
Foszfor 389 mg
-
Nátrium 17 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 75.2 g
-
Cukor 23 mg
-
Élelmi rost 9 mg
VÍZ
-
Összesen 13.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 208 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 44 micro
-
Kolin: 17 mg
-
Retinol - A vitamin: 204 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 50 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 52 micro
Összesen
638
kcal
- 10% Fehérje
- 55% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 10% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 76.1 g
Zsír
-
Összesen 204.6 g
-
Telített zsírsav 100 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 54 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 38 g
-
Koleszterin 391 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3739.7 g
-
Cink 18 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 415 mg
-
Vas 22 mg
-
Magnézium 796 mg
-
Foszfor 2336 mg
-
Nátrium 105 mg
-
Réz 4 mg
-
Mangán 21 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 451.4 g
-
Cukor 137 mg
-
Élelmi rost 56 mg
VÍZ
-
Összesen 81.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1245 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 19 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 264 micro
-
Kolin: 103 mg
-
Retinol - A vitamin: 1221 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 301 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 313 micro
Összesen
3823
kcal
- 10% Fehérje
- 55% Szénhidrát
- 25% Zsír
- 10% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 8.8 g
Zsír
-
Összesen 23.7 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 45 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 433.6 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 48 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 92 mg
-
Foszfor 271 mg
-
Nátrium 12 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 52.3 g
-
Cukor 16 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 9.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 144 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 31 micro
-
Kolin: 12 mg
-
Retinol - A vitamin: 142 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 35 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 36 micro
Összesen
443
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
A tésztához
- Előmelegítjük a sütőt 160°C-ra (hőlégkeveréses).
- A tejben feloldjuk a sütőport.
- A cukrot habosra keverjüka puha vajjal, majd hozzáadjuka zabot, a lisztet, az apróra felkockázott diót és mazsolát, végül a sütőporos tejet.
- Addig gyúrjuk,míg egy kemény tésztát nem kapunk. Sodrunk belőle egy kb. 15 cm átmérőjű gurigát, és 1 cm-es karikákat vágunk belőle.
- Sütőpapírt rakunk a tepsibe, kicsit bekenjükvajjal, majd rárakjuka kekszeket, és berakjukőket sülni20-25 percre.
- Sütés hőfoka: 160 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 20 perc
- Receptkönyvben: 221
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 18254
- Feltöltés dátuma: 2013. április 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Ágica-92
47 recept
Finom és egészséges.:) A Good Food áprilisi számában bukkantam rá.:)