r
Nosalty Logó

Diós és mazsolás zabfalatok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Ágica-92
Diós és mazsolás zabfalatok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Összesen 638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Összesen 3823 kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Összesen 443 kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    623.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    133 mg
  • Foszfor
    389 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    75.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    13.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    204 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    52 micro
Összesen 638 kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    76.1 g

Zsír

  • Összesen
    204.6 g
  • Telített zsírsav
    100 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    391 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3739.7 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    415 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    796 mg
  • Foszfor
    2336 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    451.4 g
  • Cukor
    137 mg
  • Élelmi rost
    56 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1245 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    264 micro
  • Kolin:
    103 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1221 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    301 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    313 micro
Összesen 3823 kcal
  • 10% Fehérje
  • 55% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    23.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    271 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    9.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 443 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt 160°C-ra (hőlégkeveréses).
  2. A tejben feloldjuk a sütőport.
  3. A cukrot habosra keverjüka puha vajjal, majd hozzáadjuka zabot, a lisztet, az apróra felkockázott diót és mazsolát, végül a sütőporos tejet.
  4. Addig gyúrjuk,míg egy kemény tésztát nem kapunk. Sodrunk belőle egy kb. 15 cm átmérőjű gurigát, és 1 cm-es karikákat vágunk belőle.
  5. Sütőpapírt rakunk a tepsibe, kicsit bekenjükvajjal, majd rárakjuka kekszeket, és berakjukőket sülni20-25 percre.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 221
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 18263
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ágica-92 47 recept

Finom és egészséges.:) A Good Food áprilisi számában bukkantam rá.:)

Hozzávalók

A tésztához

A sütőpapír kenéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...