r
Nosalty Logó

Csokitorta drazséval díszítve

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Csokitorta drazséval díszítve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 1149 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5749 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 346 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.6 g

Zsír

  • Összesen
    65 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    334 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1000.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    157 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    212 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    126.5 g
  • Cukor
    91 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    374 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    190 mg
  • Retinol - A vitamin:
    367 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    83 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    325 micro
Összesen 1149 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    82.9 g

Zsír

  • Összesen
    324.9 g
  • Telített zsírsav
    190 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    99 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1671 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5001 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    148 mg
  • Kálcium
    861 mg
  • Vas
    44 mg
  • Magnézium
    784 mg
  • Foszfor
    2080 mg
  • Nátrium
    1058 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    632.7 g
  • Cukor
    454 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    557.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1869 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    353 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    190 micro
  • Kolin:
    950 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1835 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    417 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1624 micro
Összesen 5749 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 35% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    113 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    57 mg
  • Retinol - A vitamin:
    111 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    98 micro
Összesen 346 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük.
  2. A lisztet, szódabikarbónát és a sütőport összekeverjük.
  3. Tojássárgáját kikeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a lisztes keveréket és a kakaóport.
  4. Óvatosan beleöntjük a keményre felvert habot. Vajjal kikent, és liszttel meghintett tortaformában sütjük.
  5. Krémhez atejszínt felverjük, majd hozzáadjuk a megolvasztott csokoládét és a porcukrot.
  6. A kihűlt tortát kivesszük a formából, kettévágjuk, majd megtöltjük a krém 1/3 részével, a többit pedig a tetejére és az oldalára kenjük.
  7. A csokoládékat a barázdák mentén eltörjük, majd a torta oldalához nyomjuk. Végül a cukorkákat elszórjuk a tetején. Szalaggal átkötjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6452
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokitorta drazséval díszítve
Salamon Csilla 1202 recept

Születésnapra készült ez a torta! :))

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...