r
Nosalty Logó

Csirkés tojásrántottával töltött padlizsán

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Ivanics Tomi
Csirkés tojásrántottával töltött padlizsán
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 673 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 1343 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
Összesen 181 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.7 g

Zsír

  • Összesen
    59.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1080.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    327 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    255.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    48 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    167 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    55 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    312 micro
Összesen 673 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.3 g

Zsír

  • Összesen
    118.3 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    476 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2160.6 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    596 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    743 mg
  • Nátrium
    654 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    511.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    342 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    96 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    141 micro
  • Kolin:
    367 mg
  • Retinol - A vitamin:
    333 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    624 micro
Összesen 1343 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    290 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    80 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    100 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    46 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 181 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Óvatosan levágjuk a padlizsán tetejét "kalapszerűen", majd figyelmesen kiszedjük a belsejét.
  2. A csirkemellet kockákra vágjuk, sózzuk-borsozzuk, kevés zsiradékon hirtelen megpirítjuk. Miután kifehéredett a hús, hozzáadjuk a felvert tojásokat, és rántotta állagig kavargatjuk.
  3. A kész rántottát belekanalazzuk a padlizsán belsejébe. Megszórjuk a tetejét a mozzarella sajttal, majd behelyezzük a sütőbe, ahol 5 perc alatt magas lángon ráolvasztjuk a sajtot.
  4. Miután kivettük a sütőből, megszórjuk a tetejét fűszerpaprikával és snidlinggel ízlés szerint.
  5. Jó étvágyat hozzá!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 66
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2591
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Ivanics Tomi 3 recept

Pár napja vásároltam egy padlizsánt, gondolván, hogy előbb-utóbb megjön az ihlet, és fel tudom használni valamire a konyhában. Szerintem az eredmény magáért beszél, ideális reggeli ötlet, itthon is elnyerte mindenki tetszését!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...