Csirkemell tekercs mángolddal
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Hoprik ferencné
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
550
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 10% Zsír
Összesen
2204
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 51 g
Zsír
-
Összesen 35 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 216 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1290.4 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 53 mg
-
Kálcium 84 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 137 mg
-
Foszfor 532 mg
-
Nátrium 478 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 7 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 255.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 473 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 31 mg
-
D vitamin: 6 micro
-
K vitamin: 766 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 21 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 32 micro
-
Kolin: 200 mg
-
Retinol - A vitamin: 189 micro
-
α-karotin 41 micro
-
β-karotin 3395 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 10122 micro
Összesen
550
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 203.9 g
Zsír
-
Összesen 140.2 g
-
Telített zsírsav 68 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 45 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 865 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5161.8 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 213 mg
-
Kálcium 336 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 548 mg
-
Foszfor 2129 mg
-
Nátrium 1913 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 28.1 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 1020.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1893 micro
-
B6 vitamin: 8 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 124 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 3062 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 83 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 128 micro
-
Kolin: 800 mg
-
Retinol - A vitamin: 754 micro
-
α-karotin 166 micro
-
β-karotin 13581 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 40487 micro
Összesen
2204
kcal
- 15% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 10% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 14.1 g
Zsír
-
Összesen 9.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 60 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 356.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 15 mg
-
Kálcium 23 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 38 mg
-
Foszfor 147 mg
-
Nátrium 132 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 70.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 131 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 211 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 52 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 938 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2796 micro
Összesen
152
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemellet kikopfoljuk, enyhén sózzuk, egyik oldalát megkenjük mustárral, egy gerezd fokhagymát reszelünk rá, megszórjuk borssal.
- Ráfektetünk egy mángold levelet, amit a vastag erezetétől megszabadítottunk, pici vajat és egy gerezd fokhagymát teszünk bele, és feltekerjük.
- Baconba csavarjuk, a maradék vajon a sütőben előbb 15 pecig lefedve, majd fedő nélkül szép pirosra-ropogósra sütjük.
- Sütés hőfoka: 200 °C
- Sütés ideje: 35 perc
- Elkészítettem: 3 alkalommal
- Receptkönyvben: 85
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 8
- Össznézettség: 11218
- Feltöltés dátuma: 2012. július 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Hoprik ferencné
55 recept
Spenóttal is elkészítettem már, a mángoldnak is hasonló az íze.