r
Nosalty Logó

Csirkemell brie sajtos-áfonyás tésztában

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Csirkemell brie sajtos-áfonyás tésztában
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A leveles kosárkához

Összesen 886 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A leveles kosárkához

Összesen 3535 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A leveles kosárkához

Összesen 224 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.4 g

Zsír

  • Összesen
    47.1 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    210 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1320.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    150 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    419 mg
  • Nátrium
    651 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.2 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    111 micro
Összesen 886 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    193.7 g

Zsír

  • Összesen
    188.5 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    838 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5281.5 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    167 mg
  • Kálcium
    598 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    219 mg
  • Foszfor
    1676 mg
  • Nátrium
    2603 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    256.9 g
  • Cukor
    117 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

VÍZ

  • Összesen
    777 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    702 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    28 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    56 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    251 micro
  • Kolin:
    616 mg
  • Retinol - A vitamin:
    689 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    134 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    443 micro
Összesen 3535 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    12 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    337 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    107 mg
  • Nátrium
    166 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 224 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A leveles kosárkához

Elkészítés

A húshoz

  1. Az áfonyát a ribizlidzsemmel, a cukorral, a brandyvel és a vörösborral összeforraljuk, félretesszük hűlni.
  2. Egy kis sütőformát kikenünk vajjal, kibéleljük vékonyra 2-3 mm vékony vajastésztával, beletesszük a brie sajtot, majd a tetejére egy ek áfonyaszsószt, és befedjük egy réteg tésztával, kerekre szabjuk. A lehulló darabokból készíthetünk díszeket a sütemény tetejére, előmelegített sütőben megsütjük.
  3. A csirkét sózzuk, borsozzuk, kevésolajjal megkent grillserpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
  4. A megsült tésztával és a szósszal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 10
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 49
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4192
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkemell brie sajtos-áfonyás tésztában
Évi néni 1830 recept

Ma áfonyás napom volt, a többit meg a hűtőböl szedegettem össze.

Hozzávalók

A húshoz

A leveles kosárkához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...