r
Nosalty Logó

Csillag cupcake Iluskától

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Iluska
Csillag cupcake Iluskától
adag
Sütés
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 37% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 1322 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 37% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 3965 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 37% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 354 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    99.4 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    398 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    750.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    198 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    141 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.4 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    762 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    748 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    167 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    262 micro
Összesen 1322 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49 g

Zsír

  • Összesen
    298.2 g
  • Telített zsírsav
    179 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2251.8 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    89 mg
  • Kálcium
    594 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    293 mg
  • Foszfor
    826 mg
  • Nátrium
    424 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    283.3 g
  • Cukor
    141 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    176.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2286 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    496 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2245 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    500 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    787 micro
Összesen 3965 kcal
  • 6% Fehérje
  • 35% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 22% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    26.7 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    202 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    38 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    205 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    201 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    45 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 354 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

  1. A csokoládét felolvasztjuk gőz fölött. A vajat, kakaóport, cukrot hozzátesszük, majd a 3 tojással is alaposan elkeverjük. A végén szitáljuk bele a liszttel elkevert sütőport. A szilikon formákba háromnegyedig töltjük a tésztát, majd 15 perc alatt készre sütjük 200 fokon.
  2. Ha kihűltek, tányérra pakoljuk, és mindegyik tetejére habzsákból rányomjuk a krémet. Kevés csokoládé reszelékkel megszórjuk. Jó étvágyat!

Krém

  1. A pudingport elkeverjük a cukorral, majd felengedjük a tejjel, és állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük. Ha langyosra hűlt hozzáadjuk az aromát, majd a vajjal együtt krémesre keverjük. 30 percre hűtőbe tesszük, hogy megdermedjen.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 759
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Miért ne csillag alakú cupcake-t készítenénk! Bármit ki lehet próbálni, főleg ha van ilyen szilikonos formánk.... :-)))

Hozzávalók

Tészta

Krém

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...