Csicseriborsó dip
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Jahin
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
- 12% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 29% Zsír
Összesen
361
kcal
- 12% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 29% Zsír
Összesen
2163
kcal
- 12% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 23% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9.6 g
Zsír
-
Összesen 24.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 429.9 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 35 mg
-
Foszfor 124 mg
-
Nátrium 218 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.3 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 18.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 233 micro
-
Kolin: 44 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 18 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
361
kcal
- 12% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 23% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 57.3 g
Zsír
-
Összesen 146.4 g
-
Telített zsírsav 17 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 10 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 13 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2579.5 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 4 mg
-
Kálcium 283 mg
-
Vas 11 mg
-
Magnézium 212 mg
-
Foszfor 742 mg
-
Nátrium 1308 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 11 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 175.6 g
-
Cukor 40 mg
-
Élelmi rost 31 mg
VÍZ
-
Összesen 113.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 35 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 14 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1400 micro
-
Kolin: 266 mg
-
Retinol - A vitamin: 27 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 106 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2 micro
Összesen
2163
kcal
- 12% Fehérje
- 35% Szénhidrát
- 29% Zsír
- 23% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Vas
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.1 g
Zsír
-
Összesen 25.7 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 2 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 452.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 50 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 37 mg
-
Foszfor 130 mg
-
Nátrium 229 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 30.8 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 19.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 6 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 246 micro
-
Kolin: 47 mg
-
Retinol - A vitamin: 5 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 19 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 0 micro
Összesen
380
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csicseriborsót beáztatjuk 24 órára, közben párszorátmossuk, leöntjük a vizet róla éstiszta vízzel felöntjük. Nagy edényt válasszunk az áztatáshoz, mert többszörösére nőnek a szemek.
- Kb. 1óra alatt tiszta vízben puhára főzzük.
- Botmixerrel vagy késes mixerrel pépesítjük, majonézzel és szükség szerinti joghurttal, olajjal krémesre keverjük.
- Végül fűszerezzük, és behűtjük.
- Receptkönyvben: 191
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 14437
- Feltöltés dátuma: 2012. április 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- konyhatechnológia:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Jahin
189 recept
Húsmentes, böjtös étel, magas fehérjetartalommal.