r
Nosalty Logó

Cseresznyés pite 7.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Cseresznyés pite 7.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 683 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 4103 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 212 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    314.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    28 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.4 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    117 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    302 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    281 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    256 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 683 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    60.6 g

Zsír

  • Összesen
    184.7 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    434 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1887.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    126 mg
  • Kálcium
    661 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    168 mg
  • Foszfor
    683 mg
  • Nátrium
    235 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    554.1 g
  • Cukor
    241 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    701.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1812 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    87 micro
  • K vitamin:
    203 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    429 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1684 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    1535 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1117 micro
Összesen 4103 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    35 mg
  • Nátrium
    12 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 212 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítés

A tésztához

  1. Meggyúrjuk a linzertésztát: a lisztben elmorzsoljuk a margarint. Beleszórjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sót, hozzáadjuk a tojássárgákat, és gyors mozdulatokkal, de alaposan kidolgozzuk a tésztát. Hűtőbe tesszük egy órára.
  2. Miközben a tészta pihen, a pudingport elkeverjük a tejben, hozzáadjuk a búzadarát is, és sűrűre főzzük. Hozzákeverjük a cukrot is, hagyjuk kihűlni.
  3. A sütőt előmelegítjük.
  4. A tésztából 1/3 részt levágunk, félretesszük. A nagyobb részét kisodorjuk, és egy pitetálat kibélelünk vele úgy, hogy pereme is legyen. Megszurkáljuk villával.
  5. Rákenjük a kihűlt pudingot, elterítjük rajta a felezett cseresznyéket, és a maradék tésztát nagy lyukú reszelővel ráreszeljük.
  6. Sütőbe tesszük, megsütjük.
  7. Hagyjuk kihűlni, porcukorral meghintve tálalhatjuk, de anélkül is megállja a helyét.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 24
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 109
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9935
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 05.

Ajánló

Meggyel is elkészíthető!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hát mi más lehetne a story, mint hogy cseresznyeszezon van.

Hozzávalók

A tésztához

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...