Citromos csirke fokhagymás spenóttal, friss salátával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Travelling Kitchen
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
318
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
1272
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 47.8 g
Zsír
-
Összesen 9.7 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 146 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 852.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 47 mg
-
Kálcium 83 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 100 mg
-
Foszfor 483 mg
-
Nátrium 135 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.1 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 394.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 197 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 39 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 272 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 20 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 136 micro
-
Kolin: 180 mg
-
Retinol - A vitamin: 18 micro
-
α-karotin 2 micro
-
β-karotin 2139 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7509 micro
Összesen
318
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 191.1 g
Zsír
-
Összesen 38.8 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 584 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3408.2 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 187 mg
-
Kálcium 330 mg
-
Vas 10 mg
-
Magnézium 398 mg
-
Foszfor 1934 mg
-
Nátrium 538 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.4 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 1577.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 787 micro
-
B6 vitamin: 7 mg
-
B12 Vitamin: 2 micro
-
E vitamin: 13 mg
-
C vitamin: 157 mg
-
D vitamin: 8 micro
-
K vitamin: 1088 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 79 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 544 micro
-
Kolin: 720 mg
-
Retinol - A vitamin: 72 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 8555 micro
-
β-crypt 36 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 30037 micro
Összesen
1272
kcal
- 10% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 85% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
Lut-zea
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 9 g
Zsír
-
Összesen 1.8 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 28 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 161.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 9 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 19 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.9 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 74.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 37 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 51 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 26 micro
-
Kolin: 34 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 404 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1420 micro
Összesen
60
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A csirkemellfiléket szeleteljük fel. Sózzuk, ízlés szerint borsozzuk be.
- Kis olívaolajat hevítsünk fel a serpenyőben, majd ezen a csirke mindkét oldalát pirítsuk meg.
- A csirkékre tesszük a citromkarikákat. A maradék citrom levét nyomjuk bele, és egy kis vízzel öntsük fel. Fedjük le, és vegyük takarékra a tűzhelyet.
- A bébispenótot pároljuk meg. Kis fokhagymát pirítsunk, és tegyük hozzá a parajt. Kicsit forgassuk össze, és már kész is.
- A salátákat tisztítás után daraboljuk kis kockákra, és tegyük a tányérra. Szedjük mellé a parajt. Tegyük a tányérra a csirkemelleket, rá a citromkarikákat. A visszamaradt citromos pecsenyelével öntsük le a húst.
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 15 alkalommal
- Receptkönyvben: 28
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 1647
- Feltöltés dátuma: 2017. január 13.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Travelling Kitchen
42 recept
Aki szereti a savanykás ételeket, azoknak kimondottan javasolt...