r
Nosalty Logó

Chilis csoki-álom

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
P.
Chilis csoki-álom
adag
Sütés
perc
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 701 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 4206 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A tálaláshoz

Összesen 333 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    42.8 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    621.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    92 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    114 mg
  • Foszfor
    294 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.4 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    255 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    255 micro
Összesen 701 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    78.9 g

Zsír

  • Összesen
    256.8 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    1422 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3729.4 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    154 mg
  • Kálcium
    555 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    681 mg
  • Foszfor
    1764 mg
  • Nátrium
    528 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    470.2 g
  • Cukor
    310 mg
  • Élelmi rost
    48 mg

VÍZ

  • Összesen
    395.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1531 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    42 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    221 micro
  • Kolin:
    931 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1512 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    245 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1528 micro
Összesen 4206 kcal
  • 7% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.2 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    112 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    294.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    44 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.2 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    74 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    121 micro
Összesen 333 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Kivajazunk, kilisztezünk egy közepes méretű sütőformát. Kerek tortaformánál 24 cm-est.
  2. Egy edénybe beletesszük a vajat, felolvasztjuk, ehúzzuk a tűzről, majd belekeverjük a kakaóport. Jöhet a chili óvatosan adagolva. Kóstolgassuk közben, akkor jó, ha nem érezzük kifejezetten az ízét, mert az majd a sülés közben jön elő.
  3. Egy tálban géppel összekeverjük a lisztet, a kristálycukrot, a tojásokat, az olajat és a vaníliaaromát.
  4. Ehhez hozzáadjuk a kakaós masszát, kézzel finomanhomogénre keverjük, majd a tepsibe öntjük.
  5. 180 fokon előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Tűpróba! Ez nem olyan krémes - ragacsos fajta, mint a brownie-k általában - bár lehet olyanra is sütni, ha előbb kivesszük a sütőből.
  6. Joghurttal megcsorgatva, fahéjjal megszórva, még melegentálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 1506
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 20
  • Össznézettség: 192386
  • Feltöltés dátuma: 2009. november 22.

Ajánló

Tortaalapnak is kiváló..

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ki kellett próbálnom a chilit végre a csokival. Alapjában véve csokikrémnek indul, de kiválóan süthető is. Ekkor lehet egy kicsit ragacsosabbra hagyni a belsejét is.

Hozzávalók

A tésztához

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...