Chilis burgonya
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
befa
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 31% Zsír
Összesen
1172
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 31% Zsír
A burgonyához
-
1000g burgonya578 kcal
-
200g sajt704 kcal
-
255g napraforgó olaj2254 kcal
A chiliszósz
Összesen
4684
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 31% Zsír
Összesen
277
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16 g
Zsír
-
Összesen 110 g
-
Telített zsírsav 21 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 57 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 27 g
-
Koleszterin 62 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 995.9 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 351 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 58 mg
-
Foszfor 294 mg
-
Nátrium 281 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 34.2 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 195.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 167 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 31 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 30 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 42 micro
-
Kolin: 32 mg
-
Retinol - A vitamin: 157 micro
-
α-karotin 23 micro
-
β-karotin 117 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 515 micro
-
Lut-zea 41 micro
Összesen
1172
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 64 g
Zsír
-
Összesen 439.8 g
-
Telített zsírsav 84 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 230 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 108 g
-
Koleszterin 246 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3983.4 g
-
Cink 8 mg
-
Szelén 32 mg
-
Kálcium 1403 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 233 mg
-
Foszfor 1175 mg
-
Nátrium 1123 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 136.7 g
-
Cukor 10 mg
-
Élelmi rost 18 mg
VÍZ
-
Összesen 783.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 668 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 124 mg
-
C vitamin: 179 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 119 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 168 micro
-
Kolin: 129 mg
-
Retinol - A vitamin: 626 micro
-
α-karotin 90 micro
-
β-karotin 470 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 2058 micro
-
Lut-zea 166 micro
Összesen
4684
kcal
- 4% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 31% Zsír
- 55% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.8 g
Zsír
-
Összesen 26 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 15 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 235.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 83 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 14 mg
-
Foszfor 69 mg
-
Nátrium 66 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 46.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 39 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 2 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 10 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 37 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 28 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 122 micro
-
Lut-zea 10 micro
Összesen
277
kcal
Hozzávalók
A burgonyához
A chiliszósz
-
2 db pepperoni
-
1 kis db paradicsom
-
1.5 dl olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
A burgonyához
- A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük hasábokra, forró olajban kisütjük.
- A chiliszószt elkészítjük. 2 db chili paprikát; 2 db pepperonit, 1 közepes paradicsomot; 1,5 dl olívaolajat összeturmixolunk, majd sóval, borssal ízesítjük.
- A kisült burgonya tetejére rátesszük a chiliszószt, majd reszelt sajttal megszórjuk.
- Annyi időre sütőbe tesszük, míg a sajt ráolvad a tetejére. Nem muszáj a sajtot ráolvasztani, mivel a krumpli meleg, így megolvad rajta kicsit.
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 18
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 2
- Össznézettség: 5436
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 10.
Ajánló
Akik szeretik az erőset, a hasábkrumplit és a sajtot :).
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- Speciális étrendek:
befa
9 recept
A fiam látta ezt a receptet a Fald fel Amerikát című műsorban. Onnan kapta az ötletet, s bár leírást nem találtam hozzá, így a saját fejem után elkészítettem. Fincsi lett.