r
Nosalty Logó

Borzas hús kapros túróval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Borzas hús kapros túróval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 830 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 3320 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 135 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    282 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1886.2 g
  • Cink
    168 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    132 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    870 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    423 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    187 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    17 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    584 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    763 micro
Összesen 830 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    295.9 g

Zsír

  • Összesen
    156.2 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7545 g
  • Cink
    673 mg
  • Szelén
    333 mg
  • Kálcium
    1073 mg
  • Vas
    526 mg
  • Magnézium
    524 mg
  • Foszfor
    3480 mg
  • Nátrium
    884 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1692 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1332 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    297 mg
  • D vitamin:
    289 micro
  • K vitamin:
    750 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    67 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    303 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    490 micro
  • Kolin:
    966 mg
  • Retinol - A vitamin:
    441 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2334 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3051 micro
Összesen 3320 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.7 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 135 kcal

Hozzávalók

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Elkészítés

A bundás húshoz

  1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A bundához valókat, a zúzott fokhagymát, a reszelt hagymát, a reszelt burgonyát összekeverjük annyi liszttel, hogy sűrű masszát kapjunk.
  3. Az előzőleg sózott, borsozott hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a sűrű masszába, és forró olajban kisütjük.
  4. A megsült szeleteket kapros túróval bevonjuk, rizzsel és burgonyával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3728
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtosan-tejfölösen már készítettem, de most finom kaprossal próbálkoztam, nem kis sikerrel!

Hozzávalók

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Címlapról ajánljuk