r
Nosalty Logó

Borzas hús kapros túróval

0,0

0 ÉRTÉKELÉS0 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
NS
Borzas hús kapros túróval
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

830
Kalória
74g
Fehérje
42.7g
Szénhidrátok
39g
Zsír
423g
Víz
282.5g
Koleszterin
4.2g
Rost
5.6g
Cukor
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 830 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 3320 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 135 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    282 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1886.2 g
  • Cink
    168 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    132 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    870 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    423 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    187 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    17 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    584 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    763 micro
Összesen 830 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    295.9 g

Zsír

  • Összesen
    156.2 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7545 g
  • Cink
    673 mg
  • Szelén
    333 mg
  • Kálcium
    1073 mg
  • Vas
    526 mg
  • Magnézium
    524 mg
  • Foszfor
    3480 mg
  • Nátrium
    884 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

Víz

  • Összesen
    1692 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1332 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    297 mg
  • D vitamin:
    289 micro
  • K vitamin:
    750 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    67 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    303 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    490 micro
  • Kolin:
    966 mg
  • Retinol - A vitamin:
    441 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2334 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3051 micro
Összesen 3320 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.7 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    68.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 135 kcal

Elkészítés

A bundás húshoz

  1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A bundához valókat, a zúzott fokhagymát, a reszelt hagymát, a reszelt burgonyát összekeverjük annyi liszttel, hogy sűrű masszát kapjunk.
  3. Az előzőleg sózott, borsozott hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a sűrű masszába, és forró olajban kisütjük.
  4. A megsült szeleteket kapros túróval bevonjuk, rizzsel és burgonyával tálaljuk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 perc
  • Sütés ideje: 10 perc

Sajtosan-tejfölösen már készítettem, de most finom kaprossal próbálkoztam, nem kis sikerrel!

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Csirkés vadasmártás

A vadasmártás szelídebb, csirkés változata épp oly finom, mint a marhából vagy vadhúsból készült verziója. Pirított szalvétagombóccal tálalva egyik nagy kedvencünk.

Simon Gábor

Pikáns vadasmártás szarvassal

A vadas a magyarok nagy kedvence, és rengeteg verziója létezik: ki pikánsan, ki édesebben, ki habarással, ki anélkül készíti. Egy viszont biztos, hogy eszméletlen finom, laktató, és a ...

Lurpak

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!