r
Nosalty Logó

Borzas hús kapros túróval

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Borzas hús kapros túróval
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 830 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 3320 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Összesen 135 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    74 g

Zsír

  • Összesen
    39 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    282 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1886.2 g
  • Cink
    168 mg
  • Szelén
    83 mg
  • Kálcium
    268 mg
  • Vas
    132 mg
  • Magnézium
    131 mg
  • Foszfor
    870 mg
  • Nátrium
    221 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    423 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    333 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    187 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    17 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    76 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    122 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    110 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    584 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    763 micro
Összesen 830 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    295.9 g

Zsír

  • Összesen
    156.2 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    80 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1130 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7545 g
  • Cink
    673 mg
  • Szelén
    333 mg
  • Kálcium
    1073 mg
  • Vas
    526 mg
  • Magnézium
    524 mg
  • Foszfor
    3480 mg
  • Nátrium
    884 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    24 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1692 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1332 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    297 mg
  • D vitamin:
    289 micro
  • K vitamin:
    750 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    67 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    303 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    490 micro
  • Kolin:
    966 mg
  • Retinol - A vitamin:
    441 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2334 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3051 micro
Összesen 3320 kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Cink
  • Vas

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    303.7 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    43 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    140 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    12 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 135 kcal

Hozzávalók

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Elkészítés

A bundás húshoz

  1. A karajszeleteket vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A bundához valókat, a zúzott fokhagymát, a reszelt hagymát, a reszelt burgonyát összekeverjük annyi liszttel, hogy sűrű masszát kapjunk.
  3. Az előzőleg sózott, borsozott hússzeleteket lisztbe forgatjuk, majd a sűrű masszába, és forró olajban kisütjük.
  4. A megsült szeleteket kapros túróval bevonjuk, rizzsel és burgonyával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3728
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sajtosan-tejfölösen már készítettem, de most finom kaprossal próbálkoztam, nem kis sikerrel!

Hozzávalók

A bundás húshoz

A kapros túróhoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...