r
Nosalty Logó

Borsós brassói aprópecsenye

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Nathan
Borsós brassói aprópecsenye
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1206 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 4828 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 176 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    39.2 g

Zsír

  • Összesen
    97.9 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    808.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    102 mg
  • Foszfor
    502 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    431.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    35 mg
  • C vitamin:
    61 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    126 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    227 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1258 micro
Összesen 1206 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156.9 g

Zsír

  • Összesen
    391.7 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    196 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    136 g
  • Koleszterin
    384 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3232.7 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    168 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    406 mg
  • Foszfor
    2008 mg
  • Nátrium
    362 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    179.8 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1726.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    88 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    141 mg
  • C vitamin:
    244 mg
  • D vitamin:
    126 micro
  • K vitamin:
    84 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    504 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    42 micro
  • β-karotin
    908 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5030 micro
Összesen 4828 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.7 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    118.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    73 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    184 micro
Összesen 176 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymát felaprítjuk, és kevés olajon üvegesre pároljuk.
  2. A húst csíkokra vágjuk, és a hagymára téve fehéredésig sütjük.
  3. Felöntjük kevés vízzel, megszórjuk a fűszerekkel, és zúzott fokhagymát is hozzákeverjük és fedő alatt puhára pároljuk a húst.
  4. Hozzáadjuk a borsót és azt is készre főzzük.
  5. A fedőt levéve addig rotyogtatjuk, amíg besűrűsödik a leve.
  6. Közben egy magasabb falú serpenyőben a meghámozott és felcsíkozott burgonyát szépen kisütjük, picit megsózzuk, és ha a husi elkészült, szépen összekeverjük, és tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 547
  • Tegnapi nézettség: 53
  • 7 napos nézettség: 588
  • Össznézettség: 419944
  • Feltöltés dátuma: 2014. szeptember 10.

Ajánló

Szeletelt, jól megborsozott pirított gombával is nagyon finom tud lenni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sosem készítettem még, de a legjobb barátom kedvenc étele, és természetesen egyszer ezzel ünnepeltünk, ami nagyon is jó ötlet volt, mert hamar elpusztítottuk! :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...