r
Nosalty Logó

Barackos Pavlova pisztáciával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsuzsamama56
Barackos Pavlova pisztáciával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tortához

A krémhez

A tetejére

Összesen 642 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tortához

A krémhez

A tetejére

Összesen 2562 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tortához

A krémhez

A tetejére

Összesen 223 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    32.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    311.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    96 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    82.5 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    159.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    303 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    316 micro
  • β-crypt
    64 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 642 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.1 g

Zsír

  • Összesen
    131.8 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    444 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1245.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    79 mg
  • Foszfor
    382 mg
  • Nátrium
    426 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    330.1 g
  • Cukor
    288 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    638.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1211 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    20 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1096 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1264 micro
  • β-crypt
    255 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    283 micro
Összesen 2562 kcal
  • 3% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    108.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    37 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.7 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    95 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 223 kcal

Hozzávalók

A tortához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tortához

  1. A tojásfehérjét (pici sóval) laza habbá verjük, majd félpercenként evőkanálnyi adagokban hozzáadjuk a cukrokat, és közben addig folytatjuk a habosítást, míg kemény habot nem kapunk.
  2. A habot egy spatulával elválasztjuk az edény falától, és hozzáforgatjuk az ecetet és a keményítőt.
  3. A sütőt előmelegítjük 150 °C-ra. Egy sütőpapírt sütőlapra helyezünk, és elosztjuk rajta a habot, méghozzá ovális formába, és egy kenőkéssel körben eligazítjuk.
  4. Betesszük a sütőbe, és 40 percig sütjük alsó-felső sütésen, elektromos sütőben. Ha kész, kihűtjük, és megtöltjük a tortát.
  5. A tejszínt összekeverjük a vaníliás cukorral és habbá verjük, majd elosztjuk a pavlován.
  6. A konzerv barackokat szeletekre vágva szépen elosztjuk a tejszínhab tetején, és megszórjuk apróra vágott zöld pisztáciával. Lehűtve kínáljuk.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1427
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos Pavlova pisztáciával
Zsuzsamama56 321 recept

Ez az egyik kedvenc Pavlova tortám a sok közül, amit elkészítettem.

Hozzávalók

A tortához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...