r
Nosalty Logó

Barackos kefires süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Barackos kefires süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1433 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 5730 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 284 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.2 g

Zsír

  • Összesen
    40.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    190 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1490.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    372 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    643 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    244.3 g
  • Cukor
    128 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    181 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    767 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    333 micro
Összesen 1433 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    100.6 g

Zsír

  • Összesen
    162.6 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    70 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    53 g
  • Koleszterin
    759 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5960.6 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    1486 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    224 mg
  • Foszfor
    2571 mg
  • Nátrium
    1380 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    977.1 g
  • Cukor
    511 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    724.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    659 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    57 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    165 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    293 micro
  • Kolin:
    685 mg
  • Retinol - A vitamin:
    391 micro
  • α-karotin
    53 micro
  • β-karotin
    3067 micro
  • β-crypt
    308 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1330 micro
Összesen 5730 kcal
  • 5% Fehérje
  • 50% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    293.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48.1 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    151 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 284 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot megpucoljuk, és ahogy lehet, felszeleteljük.
  2. A többi hozzávalót egy tálba tesszük, jól kikeverjük, és sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük.
  3. A tetejét kirakjuk a felszeletelt barackkal, és tűpróbáig sütjük.
  4. Miután kihűlt, porcukorral meghintjük, és szeleteljük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 183
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 37400
  • Feltöltés dátuma: 2015. augusztus 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos kefires süti
Salamon Csilla 1203 recept

Pillanatok alatt elkészül. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...