Barackos-joghurtos piskóta
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 6% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
Tésztához
-
0g tojás0 kcal
-
4g cukor16 kcal
-
6g rétesliszt23 kcal
Tetejére
-
31g gyümölcsjoghurt30 kcal
-
12 kcal
-
17g habtejszín49 kcal
-
1g zselatin3 kcal
Összesen
133
kcal
- 6% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
Tésztához
-
0g tojás0 kcal
-
50g cukor194 kcal
-
75g rétesliszt273 kcal
Tetejére
-
375g gyümölcsjoghurt360 kcal
-
200g őszibarack konzerv144 kcal
-
200g habtejszín584 kcal
-
10g zselatin34 kcal
Összesen
1589
kcal
- 6% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
Tésztához
-
0g tojás0 kcal
-
5.5g cukor21 kcal
-
8.2g rétesliszt30 kcal
Tetejére
-
41.2g gyümölcsjoghurt40 kcal
-
16 kcal
-
22g habtejszín64 kcal
-
1.1g zselatin4 kcal
Összesen
175
kcal
- 6% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 2.7 g
Zsír
-
Összesen 5.9 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 19 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 57.1 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 2 mg
-
Kálcium 13 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 3 mg
-
Foszfor 19 mg
-
Nátrium 19 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.9 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 24.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 52 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 4 micro
-
Kolin: 4 mg
-
Retinol - A vitamin: 46 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 66 micro
-
β-crypt 14 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 7 micro
Összesen
133
kcal
- 6% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 32.7 g
Zsír
-
Összesen 70.4 g
-
Telített zsírsav 43 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 222 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 685.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 27 mg
-
Kálcium 156 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 227 mg
-
Nátrium 232 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 191.3 g
-
Cukor 127 mg
-
Élelmi rost 8 mg
VÍZ
-
Összesen 297.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 620 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 46 micro
-
K vitamin: 10 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 46 micro
-
Kolin: 49 mg
-
Retinol - A vitamin: 548 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 786 micro
-
β-crypt 170 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 80 micro
Összesen
1589
kcal
- 6% Fehérje
- 32% Szénhidrát
- 12% Zsír
- 50% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
β-karotin
Fehérje
-
Összesen 3.6 g
Zsír
-
Összesen 7.7 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 75.3 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 17 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 4 mg
-
Foszfor 25 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 32.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 68 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 86 micro
-
β-crypt 19 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 9 micro
Összesen
175
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Tésztához
- A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
- A sárgájához hozzáadjuk a cukrot, és habosra keverjük. Hozzákeverjük a lisztet, majd a tojások kemény habját.
- Előmelegített sütőben, kizsírozott, kilisztezett tepsiben megsütjük a piskótát.
Tetejére
- A habtejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a joghurtot.
- Közben elkészítjük az étkezési zselatint, és miután kihűlt, a joghurtos habtejszínhez keverjük.
- A barackot felszeleteljük, a kihűlt piskótára rakjuk, majd leöntjük a joghurttal.
- Hűtőben megdermesztjük.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 32x18
- Sütés ideje: 15 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 71
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 3
- Össznézettség: 10654
- Feltöltés dátuma: 2013. július 04.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
Munkatársam receptje alapján készítettem el ezt a süteményt, bár ő hulalát használ hozzá.