r
Nosalty Logó

Barackos-joghurtos piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barackos-joghurtos piskóta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

​Tésztához

Tetejére

Összesen 133 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

​Tésztához

Tetejére

Összesen 1589 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír

​Tésztához

Tetejére

Összesen 175 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    57.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    19 mg
  • Nátrium
    19 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    52 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    46 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 133 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    32.7 g

Zsír

  • Összesen
    70.4 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    222 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    685.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    156 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    227 mg
  • Nátrium
    232 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    191.3 g
  • Cukor
    127 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    297.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    620 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    49 mg
  • Retinol - A vitamin:
    548 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    786 micro
  • β-crypt
    170 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 1589 kcal
  • 6% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 50% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    75.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    25 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    32.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    86 micro
  • β-crypt
    19 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 175 kcal

Hozzávalók

​Tésztához

Tetejére

Elkészítés

​Tésztához

  1. A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük.
  2. A sárgájához hozzáadjuk a cukrot, és habosra keverjük. Hozzákeverjük a lisztet, majd a tojások kemény habját.
  3. Előmelegített sütőben, kizsírozott, kilisztezett tepsiben megsütjük a piskótát.

Tetejére

  1. A habtejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a joghurtot.
  2. Közben elkészítjük az étkezési zselatint, és miután kihűlt, a joghurtos habtejszínhez keverjük.
  3. A barackot felszeleteljük, a kihűlt piskótára rakjuk, majd leöntjük a joghurttal.
  4. Hűtőben megdermesztjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 32x18
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 71
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 10654
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Munkatársam receptje alapján készítettem el ezt a süteményt, bár ő hulalát használ hozzá.

Hozzávalók

​Tésztához

Tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...