r
Nosalty Logó

Aszalt szilvával töltött karaj 3.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Aszalt szilvával töltött karaj 3.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 786 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 3141 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 271 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.2 g

Zsír

  • Összesen
    26.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1880 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    454 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    571 mg
  • Nátrium
    699 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 786 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.8 g

Zsír

  • Összesen
    107 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    682 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7520.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    252 mg
  • Kálcium
    1818 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    332 mg
  • Foszfor
    2284 mg
  • Nátrium
    2796 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    357.5 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    774 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    318 micro
  • Kolin:
    463 mg
  • Retinol - A vitamin:
    711 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    649 micro
  • β-crypt
    144 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    493 micro
Összesen 3141 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    647.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    241 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 271 kcal

Hozzávalók

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Elkészítés

A töltött karajhoz

  1. A húst kiklopfoljuk, óvatosan, hogy ne szakadjon el.
  2. Sózzuk, enyhén borsozzuk.
  3. A sajtot és a szilvát elosztjuk a hússzeleteken.
  4. Hosszabb oldalán föltekerjük, folpack-ba csavarjuk, és mélyhűtőbe tesszük legalább fél órára.
  5. A húst egészben panírozzuk ki. (A tojásba keverjünk fél mokkáskanál fokhagymaport.)
  6. Forró olajban süssük szép pirosra.
  7. Burgonyapürével vagy valamilyen majonézes salátával kínálhatjuk.
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 31
  • 7 napos nézettség: 175
  • Össznézettség: 36366
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 20.

Ajánló

El szoktam készíteni még karácsony előtt, és beteszem a fagyasztóba. Aztán már csak sütni kell.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Karácsonykor feltétlenül kell valami aszalt szilvás ételt készítenem. Sok receptet átnéztem, de nam akartam sem fahéjat, sem szegfűszeget használni. Azt gondoltam, jó lesz a szilvához a sajt.

Hozzávalók

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...