r
Nosalty Logó

Aszalt szilvával töltött karaj 3.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Aszalt szilvával töltött karaj 3.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 786 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 3141 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Összesen 271 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.2 g

Zsír

  • Összesen
    26.7 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    171 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1880 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    63 mg
  • Kálcium
    454 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    571 mg
  • Nátrium
    699 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    89.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    193 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    79 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    162 micro
  • β-crypt
    36 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    123 micro
Összesen 786 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    184.8 g

Zsír

  • Összesen
    107 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    682 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7520.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    252 mg
  • Kálcium
    1818 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    332 mg
  • Foszfor
    2284 mg
  • Nátrium
    2796 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    357.5 g
  • Cukor
    71 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    488.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    774 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    318 micro
  • Kolin:
    463 mg
  • Retinol - A vitamin:
    711 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    649 micro
  • β-crypt
    144 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    493 micro
Összesen 3141 kcal
  • 16% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    15.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    647.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    197 mg
  • Nátrium
    241 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    67 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 271 kcal

Hozzávalók

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Elkészítés

A töltött karajhoz

  1. A húst kiklopfoljuk, óvatosan, hogy ne szakadjon el.
  2. Sózzuk, enyhén borsozzuk.
  3. A sajtot és a szilvát elosztjuk a hússzeleteken.
  4. Hosszabb oldalán föltekerjük, folpack-ba csavarjuk, és mélyhűtőbe tesszük legalább fél órára.
  5. A húst egészben panírozzuk ki. (A tojásba keverjünk fél mokkáskanál fokhagymaport.)
  6. Forró olajban süssük szép pirosra.
  7. Burgonyapürével vagy valamilyen majonézes salátával kínálhatjuk.
  • Receptkönyvben: 187
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 36027
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 20.

Ajánló

El szoktam készíteni még karácsony előtt, és beteszem a fagyasztóba. Aztán már csak sütni kell.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Karácsonykor feltétlenül kell valami aszalt szilvás ételt készítenem. Sok receptet átnéztem, de nam akartam sem fahéjat, sem szegfűszeget használni. Azt gondoltam, jó lesz a szilvához a sajt.

Hozzávalók

A töltött karajhoz

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk