r
Nosalty Logó

Amaretto brownie

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Amaretto brownie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 819 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 4911 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 30% Zsír
Összesen 459 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.7 g

Zsír

  • Összesen
    52.3 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    161 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    784.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    112 mg
  • Foszfor
    250 mg
  • Nátrium
    308 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80.1 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    256 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    251 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 819 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    70 g

Zsír

  • Összesen
    313.6 g
  • Telített zsírsav
    143 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    964 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4705.2 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    539 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    671 mg
  • Foszfor
    1503 mg
  • Nátrium
    1848 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    480.6 g
  • Cukor
    347 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    163.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1536 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    31 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    546 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1507 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    360 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    815 micro
Összesen 4911 kcal
  • 7% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 16% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    29.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    440.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    173 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    76 micro
Összesen 459 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és kibélelünk egy közepes tepsit sütőpapírral.
  2. Vizet forralunk, és a vízgőz fölött a csokit és a vajat felolvasztjuk. Ha kész, félretesszük hűlni.
  3. A tojásokat a cukorral és a mandula aromával (vagy amaretto sziruppal) habosra kikeverjük.
  4. A cukros tojáshoz hozzáadjuk a szódabikarbónával elkevert lisztet. Amikor az összes lisztet felvette a massza, hozzáadjuk a csokis-vajat.
  5. A tésztát a tepsibe öntjük, és rászórjuk a durvára tört mandulát és diót. 20-25 percre, tűpróbáig az előmelegített sütőbe rakjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4509
  • Feltöltés dátuma: 2014. augusztus 28.

Ajánló

Melegen ajánlom! Sütőből kivéve 3 perc múlva tálalható!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Már sokszor elkészítettem ezt a receptet, de most véletlenül vanília aroma helyett mandulát raktam bele. Intenzív amaretto illat volt az egész lakásban. Az íze hibátlan. Jobb, mint az eredeti!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...