A főzés számomra kikacsolódás....ha ideges vagyok..hát sütök egy sütit, az megnyugtat...:-)
Mióta főzök
Az igazi főzés természetesen akkor kezdődött, amikor férjhez mentem. Miután a két gyerkőccel kibővültünk, egyre tudatosabban kezdtem használni az alapanyagokat. Kedvenc újságom a Magyar Konyha volt, amit évekig gyűjtöttem. Ezekből az újságokból nagyon sokat tanultam és fejlődtem, családom örömére.
A népi gyógyászat régóta ismeri, napjainkban mégis perifériára szorult gyógynövény a pitypang. A virág minden része gyógyító hatású, ideje vele megismerkedni!
A Nemzetgazdasági Minisztérium fogyasztóvédelmi ellenőrzésének köszönhetően lehullt a lepel arról, hogy miért romlik az ételkiszállító cégek szolgáltatásának minősége, és hogy miért érkezik gyakran teljesen kihűlve a rendelt étel.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...