A sütés-főzéssel már gyermekkoromban szimpatizáltam, ismerkedtem. Lábujjhegyen állva lestem édesanyám és nagymamám, hogyan készítik a sok-sok finomságot a tűzhelyen. Otthon mindig is a konyhában éreztem magam a legjobban. Ma sincs ez másként. Naponta főzök, népes családom legnagyobb örömére.
Imádom a képes-, videós recepteket böngészni, általuk nyerek ihletet a mindennapokban. A végeredmény mindig egy saját elképzelés alapján elkészített étel lesz.
A karácsonyi sütemények szépsége felől nincs vita: a mák, dió, alma, kókusz, a különféle krémek és díszítések mind-mind varázslatos hangulatot teremtenek. Lássuk a legszebbeket!
Megettél egy nagy tál babot, és most ennek a következményei miatt szenvedsz? A bab köztudottan puffasztó étel, Napi Tippünkben azonban eláruljuk, legközelebb hogyan készítsd el, hogy megelőzd a nem kívánatos mellékhatásokat!
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...