#

Synlab Sportdietetika

  • receptjei: 6
  • regisztrált: 2021.07.06

Synlab Sportdietetika adatai

Rólam

A sportlabor és sportdietetika két olyan eszköz, melyet eredetileg élsportolóknak fejlesztettünk ki, hogy segítségével jobb eredményt érhessenek el. Hogyan? A sportlabor segítségével megállapítjuk, hogy mely élettani paraméterek játszanak fontos szerepet az adott sportoló teljesítményében, és hogy ezek mekkora eltérést mutatnak a kívánatostól. Ennek segítségével a sportdietetikus kialakít egy személyre szabott étrendet, hogy megszüntessék a hiányállapotokat. Ezek a paraméterek amatőr és hobbisportolók számára is nagy jelentőséggel bírnak. Te tudod a célod - legyen ez akár egyéni rekord megjavítása, fogyás, izomtömeg növelése vagy egészségesebb életmód -, mi tudjuk az odavezető utat! Megállapítjuk az esetleges laborparaméteri hiányállapotokat, majd a dietetikai konzultáció keretén belül komplett étrendet és tanácsokat adunk, hogy mit kell tenni a célok eléréséhez.

Mióta főzök

Amióta csak az eszemet tudom. Az ételek világa az én világom. Mindent tudok róluk: mennyi rost, szénhidrát, fehérje, zsír, cukor, vitamin, nyomelem, stb. van bennük. Melyik milyen hatást fejt ki a testre: melyiktől hízol, melyiktől fogysz, melyik segít az izomépítésben, melyik milyen gyorsan szívódik fel, melyiket érdemes enni állóképességi és melyiket erősítő edzés előtt. Ha bármiben bizonytalan vagy, kérdezz engem!

A hely, ahol főzök

Az én helyzetem különleges, mert mindig a Te konyhádban főzök. Hogy miért? Mert mi tudjuk, hogy mit, mikor és hogyan, de az elkészítés rád vár. Mi tanácsot adunk, mindenben segítünk, de hogy mennyire szigorúan követed őket, és ezáltal mekkora fejlődést érsz el, az rajtad áll.

Ars poetica a konyhában

Minden ember más, így mindenkinek másra van szüksége. A célokat Te határozod meg, az oda vezető utat mi mutatjuk meg. A SYNLAB Sportnál a labor és a dietetika elválaszthatatlan: első lépésként mindig megvizsgáljuk a tested működésének sajátosságait, és ennek megfelelő készítjük el számodra a megfelelő étrendet.

További cikkek