Szabadúszó szövegszelidítő fordító, nyelvész és tollpecér vagyok, aki szerelembe esett a gasztronómiával. A szerelmi légyott szakács papírhoz is vezetett.
Hobbik
kovászos kenyér, ramen, japán konyha, tésztabatyuk minden mennyiségben, fermentálás, hulladékmentes konyha és háztartás, vintage ruhák, zene, utazás, túrázás
A főzés az egyetemi évek alatt kezdett el érdekelni komolyabban, amikor elkezdtem odafigyelni a mozgásra és az étrendemre, hogy megszabaduljak a gondterhelt tiniévek kilóitól. A kilók csökkenésével a gasztronómia iránti vonzalom csak fokozódott, mivel egyre több tudást szívtam magamba.
A hely, ahol főzök
Keskeny, de nagyon szép konyhánkban a 8. kerületben.
Ars poetica a konyhában
A kevesebb több, inkább legyen az egyszerűség diadala az elkészült étel, még ha bonyolult is elkészíteni.
Minden évben megjelenik valamilyen új trend a karácsonyfa díszítését illetően (is). Most sincs ez másképp, és nagyon úgy néz ki, hogy a fényfüzérek kora lejárt. Na, de mi érkezik helyette?
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...