Antal Éva Ráhel cikkei
Címlapról ajánljuk
9 almás sütemény, ami se nem pite, se nem lepény
Almatorta, almafelfújt, almás blondie vagy almás tiramisu? Mindre tudunk receptet!
NosaltyMit főzzek ma? Pulykahúsleves, puha burgonyafánk és baracklekváros kakaós labda...
Mai menünket egy aranyló pulyhahúslevessel indítjuk, melyhez egy laktató köretet választottunk csupán főételnek, de ezzel a lekváros-kakaós sütikével tökéletesen elég lesz ez a trió ebédre vagy vacsorára.
Nosalty9 édesburgonyás egytálétel, ami után nem marad korgó gyomor
Készíts az ősz egyik főszereplőjével, batátával egytálételt, mert erre senki nem fogja húzni a száját!
NosaltyTovábbi cikkek
Itt a válasz, miért kínálnak vizet a kávé mellé: ez...
A kávézóban és cukrászdában rendelt kávé mellé szinte mindig érkezik egy kis pohár víz is. Sokan gondolják úgy, hogy mindez a kávé vízhajtó hatása miatt jár a rendelt ital mellé, ami a koffeines ital elfogyasztása után tesz jó szolgálatot. De valójában teljesen másról van szó.
Ha eddig utáltad, készítsd el így a sárgaborsó-főzeléket: az új...
A magyar konyha megannyi megosztó ételt magában foglal – ezek egyike pedig az illusztris sárgaborsó-főzelék. Szerencsére minden helyzet menthető: most olyan elkészítési furfangokat fogunk végigvenni, amelyek segítségével még a finnyások is megkedvelik majd a betonfőzit.
Rájöttem, mi a nagymamák kelt tésztájának titka: Így lesz a...
Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.