Mióta az eszemet tudom :). Anyukám és Mamám mellett kötelező volt kuktának lenni. Akkor nem mindig szerettem, most viszont felettébb hálás vagyok érte!
A hely, ahol főzök
Világvége Pákozd, Magyarország.
Ars poetica a konyhában
Szívesen kísérletezek, variálok össze innen-onnan összeszedett, olvasott gondoltokat, ötleteket. 2010-ben derült ki, hogy lisztérzékeny vagyok, azóta ezzel a tudással is bővült a konyhám. Nem bánom, mert új ízek és alapanyagok kerültek hozzánk vagy előtérbe.
Sütésnél, főzésnél a Nagymamám bölcsességeire hallgatok: "Amiben nincs ott az ember szíve, lelke, verítéke, az jó nem lehet".
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...